kapat
12.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Turk.Net

 

"Reklam için izin verdim"


Denio Bar'ın sahibi Kemal Aslan, "Mekanımın reklamı olacak diye izin verdim. Ender Koç'un şampanyalara verdiği para taş çatlasa 10 milyon. Maliyenin peşine düşeceği hesap yok ortada" diyor
Geçtigimiz günlerde açılışı yapılan Teşvikiye Denio Bar'daki yaşananlar basında yer alınca büyük tepki almıştı. Zira gecede sahneye çıkan eski manken yeni şarkıcı Duygu Öcal'ın üzerine ekonomik krize rağmen güller yağdırılıyordu. Biraz sonra da onlarca şampanya patlatılmaya başlandı. Çok geçmeden güllerin ve şampanyaların sahibi de ortaya çıktı. Ender Koç isimli bu genç "Duygu için ölürüm. Onun en büyük hayranıyım" diyordu.

DANIŞIKLI DÖVÜŞ
Büyük tepki alan gecenin ardından bar sahibi Kemal Aslan'ın açıklamaları gecenin "danışıklı-dövüş" olduğunu ortaya koydu. Bar sahibi olayı şöyle anlatıyor. "Bu işle bir ilgim yok. Mekan o gece kapalıydı. Ender Koç, Duygu Öcal ve bir kaç gazeteci arkadaş geldi. "Ağbi, bir fotoğraf çekmemiz gerek. Senin mekanın da reklamı olacak, izin verir misin?" dedi. Ben de izin verdim. Sonra kutularda şampanya şişeleri çıktı. Markasına baktım Golden diye bir marka. Tanesinin 400 bin lira olduğunu söylediler. Sonra Duygu Öcal şarkı söylüyormuş gibi yaptı, şampanya şişeleri açıldı. Ender Koç, kızın ayakkabısına şampanyayı döküp içiyormuş gibi yaptı. Bu yarım saat sürdü.

HESAP 10 MİLYON LİRA
Yani Ender Koç'un peşine maliyenin düşeceği bir para hesabı yok. Adamın şampanyalara verdiği para taş çatlasa 10 milyondur. Bana dahesap ödemediler."

O gece sahneye çıkan Duygu Öcal ise olayı farklı anlatıyor. "Sahnede hayatımda ilk kez gördüğüm Ender Koç, bana bir kamyon dolusu gül döktü. Onlarca şampanya patlattı. İşin ilginç tarafı, deli gibi hayran olduğunu söyleyen Ender Koç, daha sonra bana yakınlaşmak için bir teklifte bulunmadı. Neden bir telefon numarası vermedi anlayamadım."

 
İstanbul 2008 Olimpiyat Oyunlarına seçilebilicek mi?

Kesinlikle Evet. En güçlü aday İstanbul ve bu sefer seçilecek.
Hayır. Rakip ülkeler daha üstün özelliklere sahip İstanbul yine yenilecek.
İstanbul başarılı olabilir ama Uluslararası Olimpiyat Komitesi İstanbul'u seçmeyecek.

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır