kapat
05.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII


 

KISA KISA KISA


E.Pilsen ve Ülker Sırat Köprüsü'nde
SUPROLİG'DEKİ temsilcilerimiz Efes Pilsen ve Ülkerspor, çeyrek finale yükselebilme yolunda son maçlarına çıkıyorlar. Efes, 19.00'da Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda Litvanya'nın Lietuvos Rytas, Ülker, aynı saatte Ahmet Cömert Spor Salonu'nda İtalya'nın Scavolini Pesaro takımlarını ağırlıyor. Kazanan ekipler çeyrek finale yükselecek.

nSümer'in Brezilya gezisi olumlu geçti
BREZİLYA'DA 1 ay boyunca futbolcu bakan Trabzonspor Başkanı Özkan Sümer, "Belirlediğimiz oyuncular ile ilgili yönetim olarak bir görüş birliğine vararak tekrar ilişkilere gireceğiz. Birçok kaliteli oyuncu tespit ettim. İlk düşüncemiz olumlu" dedi.

AEK darmadağın
BASKETBOLDA ULEB Ligi'nde İbrahim Kutluay'ın takımı AEK, Atina'da oynanan maçta Tau Ceramica'ya 90-65 yenilerek seride 2-0 geriye düştü. 29 dakika sahada kalan İbrahim, 12 sayı kaydetti. AEK'nın daha önce 75-74 kazandığı bu maç, ULEB tarafından sürenin sona ermesinden sonra atılan basket nedeniyle iptal edilmişti.

Kasımpaşa üçledif
TÜRKİYE 3. Ligif8. Grup'ta oynanan erteleme maçında Kasımpaşa,fGeliboluspor'u 3-0 yendi. Ligin 18. haftasında oynanması gerekenfkarşılaşma, İstanbul'a gelişlerinde kafilesi saldırıya uğrayanfGeliboluspor'un maça çıkmaması üzerine yapılamamıştı.f

Ada'da mutlu gece
ŞAMPİYONLAR Ligi çeyrek final ilk maçında Leeds United evinde konuk ettiği Deportivo'yu 3-0 yenerek yarı final için büyük avantaj sağladı. Golleri Harte, Smith ve Leo Ferdinand attı. Gecenin diğer maçında ise Arsenal, Valencia'yı 2-1 mağlup etti. Galibiyet golleri Henry ve Parlour'dan geldi.

 
İstanbul 2008 Olimpiyat Oyunlarına seçilebilicek mi?

Kesinlikle Evet. En güçlü aday İstanbul ve bu sefer seçilecek.
Hayır. Rakip ülkeler daha üstün özelliklere sahip İstanbul yine yenilecek.
İstanbul başarılı olabilir ama Uluslararası Olimpiyat Komitesi İstanbul'u seçmeyecek.

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır