kapat
05.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Ay mesleki sorunların ve sağlık konularının ön planda olabileceğini belirtiyor. Maddi yönden kazanç edineceğiniz bir gün. Yaşama yönelik farklı bakış açıları olan bir arkadaşınızla yapacağınız sohbet, olaylara farklı bakmanızı sağlayabilir.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Ay'ın dost etkileriyle felsefik konularla ilgili ilginç konuşmalara katılabilir veya kulak misafiri olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz konuların ilginizi çekebileceği görülüyor. Bugün iç sesinize kulak verin.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Aile ve özel yaşamınızdaki değişimler memnun edici. Aşk hayatınızda hareketlenme olabilir. Sevgilinizle olumlu ve yapıcı davranışlar içindesiniz. İnsanların dikkatini, rahat konuşmalarınız ve şakalarınızla üstünüze çekiyorsunuz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Bugün seyahatlerinizin ve bağlantılarınızn yoğunlaşabileceği görülüyor. Aile bireylerinden beklentileriniz artabilir. Yakın çevreyle kuracağınız olumlu bağlantılar sonucu işlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Aşkta ise hoşlandığınız, etkilendiğiniz insanlara duygularınızı dile getirmektense, duygularınızı kendinize saklamayı tercih edebilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Parasal konularda yenilikler yapıp kararlarınızı olumlu yönlendireceğiniz bir gün. Yanınızda çalışan veya iş hayatınızda birlikte çalıştığınız bir arkadaşınız bugün, çok farklı bir yönüyle karşılaşabilirsiniz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Ay, birçok konuda girişim yapma isteğine neden oluyor. Neşenizin çok iyi olduğu, enerjinizle, hareketliliğinizle kendinizi ortaya koymakta zorlanmadığınız bir gün. Maddi kazancınızın bir kısmını eğitim harcamalarına verebilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Bugün iletişim problemleri yaşama ihtimaliniz bulunuyor. Kendinizle ilgilenmek ve dinlenmek istiyorsunuz. Sizi bu durumdan kurtaracak olumlu gelişmeler sosyal yaşamınızda veya aşk konusunda gündeme gelebilir.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Enerjinizin olumlu ve sorunlarınızın azaldığı güzel bir gün. Liderlik yeteneğinizi ortaya koyarak çevrenizin takdirini kazanabilirsiniz. Aşkta idealist fakat anlaşılmaz bir tutumunuz olabilir. Eşinizle ilgili problemlerin düzelmeye başlıyor.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Başak'taki Ay, kendinizi toplumda gösterme isteğinizin ağır basabileceğine işaret ediyor. Maddi yatırımlarda yanılma, aldığınız malın sonradan beklentinize cevap vermeme ihtimali var. İşlerin yoğunluğu sizi zorlayabilir.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Tatil ve seyahat planları yapmak için hevesli olacaksınız. Fiziksel görüntünüzde yaptığınız değişiklikler, insanların dikkatini çekiyor. Kendinizi duygularınızın dağılmışlığı nedeniyle ortaya koymakta zorlanabilirsiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Duygusal yoğunluğunuzun yüksek olacağı bugün sevdiklerinizle ilgili konularda gerilim yaşayabilirsiniz. Yaşamınızda gelişen ani olaylar içsel dengenizi sarsabilir. Duygularınıza karşılık bulmanız için duygularınızı kendinize saklamamalısınız.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Karşıt burcunuz Başak'taki Ay, ikili ilişkilerin sizin için önemini vurguluyor İşinizle ilgili değişiklikler tüm zamanınızı alabilir. Arkadaşlarınız ve aileniz, özellikle kardeşleriniz sayesinde biraz nefes alabiliyorsunuz.


 


 
İstanbul 2008 Olimpiyat Oyunlarına seçilebilicek mi?

Kesinlikle Evet. En güçlü aday İstanbul ve bu sefer seçilecek.
Hayır. Rakip ülkeler daha üstün özelliklere sahip İstanbul yine yenilecek.
İstanbul başarılı olabilir ama Uluslararası Olimpiyat Komitesi İstanbul'u seçmeyecek.

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır