kapat
05.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII


 

İşte Daum'un listesi


Beşiktaş Teknik Direktörü, sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Sellami, Shorunmu, Münch, Salih, Murat, Tunç ve İlhan'la birlikte, Khlestov, Karhan, Fazlı ve Rahim'in gönderilmesini istiyor
Beşiktaş'ta, G.Saray maçının ardından, "Bu takımda revizyon şart. 10-12 futbolcu gidecek" diyen teknik direktör Daum'un listesindeki isimleri SABAH ele geçirdi. Çoğunluğunu, sözleşmesi sona erecek futbolcuların oluşturduğu listede 12 isim var. Ayrıca Pascal Nouma'nın da satılabilirse gönderileceği sızan haberler arasında.

Daum'un listesinde, sözleşmesi bitecek olan Sellami, Shorunmu, Münch, Salih, Murat, Tunç ve İlhan'la birlikte, 1 yıl daha sözleşmeleri bulunan Khlestov, Karhan, Fazlı, Rahim yer alıyor. Tunç ve İlhan'ın satılmaması, kiralık olarak gönderilmesi öngörülürken, Mehmet'e jubile yaptırılacağı öğrenildi.

Dolar dönemi bitti
Geçen sezon Ayhan, Nihat, Yasin, Rahim gibi futbolculara sözleşme yaparken bol keseden para dağıtan Beşiktaş Yönetimi bu sezon farklı bir transfer politikası izleyecek. Öncelikle, sözleşmeleri artık dolar değil, Türk lirası üzerinden yapacak olan yönetim, ayrılmak isteyen futbolcularla da pazarlığa girişmeyecek. Ayrıca, transferde diğer kulüplerle rekabete girilmeyecek. Yönetim, belirleyeceği rakamların üzerine çıkmayacak.

Daum idmanda
İngiltere'den dönen Daum, dün akşam idmanına yetişti. Alman teknik adam, idman sahasında bir süre Münch'le görüştü. Bu arada Beşiktaş Asbaşkanı Yıldırım Demirören de dün Fulya'ya gelerek akşam idmanını izledi ve futbolculara moral verdi

Bayram forvete
Erzurumspor maçının hazırlıklarına dün devam eden Beşiktaş'ta Daum, Bayram'ı forvette denedi. Nouma'nın cezası nedeniyle forvete Ahmet'in yanına oyuncu arayan Daum'un Erzurumspor maçında Bayram'a bu görevi vermesi bekleniyor.

Bilgili'den Nouma'ya izin
G.Saray maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle hafta sonu cezalı olan ve bu gerekçeyle Daum'dan istediği izni koparamayan Pascal Nouma'ya başkan Serdar Bilgili'den vize çıktı. Fransız futbolcu dün akşam Bilgili ile yemek yedi. Golcü futbolcu son zamanlarda çok sıkıntılı olduğunu ve Fransa'ya gitmek istediğini başkana bildirdi. Daum ile telefonda görüşen Bilgili, Nouma'ya Fransa'ya gitmesi için izin verdi. Menajer Sinan Engin de Daum'la yemek yedi.

FATİH DOĞAN

 
İstanbul 2008 Olimpiyat Oyunlarına seçilebilicek mi?

Kesinlikle Evet. En güçlü aday İstanbul ve bu sefer seçilecek.
Hayır. Rakip ülkeler daha üstün özelliklere sahip İstanbul yine yenilecek.
İstanbul başarılı olabilir ama Uluslararası Olimpiyat Komitesi İstanbul'u seçmeyecek.

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır