kapat
05.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

Başarmaya mecburuz


Başbakan Bülent Ecevit, "Ekonomik sorunları aşabileceğimize inanıyorum. Başaracağız, çünkü başarmaya mecburuz" dedi
Ankara- Başbakan Bülent Ecevit, dekonominin uğradığı kazanın onarılmaz bir kaza olmadığını bildirerek, "Sorunları aşabileceğimize inanıyorum. Başaracağız, çünkü başarmaya mecburuz" dedi. Ecevit, partisinin grup toplantısında son gelişmeleri değerlendirdi. Hafta içinde önemli ve olumlu bazı gelişmeler yaşandığını belirten Ecevit, bunlardan birinin MGK toplantısı sonunda, "Devletin doruğunda yayınlanan bildiri" olduğunu söyledi. Bu bildiriyle "Ara rejim-kara rejim tellallarının ağızlarının payının verildiğini" kaydeden Ecevit, ekonomik sorunu çözme yolunda atılan kararlı adımları engellemek isteyenlerin de bildiriyle derslerini aldığını ifade etti.

Ecevit, önümüzdeki haftalarda ve aylarda ülke gündemindeki soruların yanıtlarını vermek, ağır sorunları çözmek zorunda olduklarını ifade etti. Bunu başarabilmek için bir yandan koalisyon ortakları arasındaki uyumun sürdürülmesi bir yandan da TBMM'de hızlı bir çalışma yapılması gerektiğini kaydeden Ecevit, "Bu konuda çok umutluyum. Geçen yasama yılında TBMM çok başarılı bir sınav vermişti. O kadar ki, çalışma tempomuz dış ülkelerde bile hayranlık uyandırmıştı" diye konuştu.

"Sorunları aşabileceğimize inanıyorum" diyen Ecevit, "Başaracağız, çünkü başarmaya mecburuz. Evet ekonomi bir kazaya uğradı, fakat bu onarılmaz bir kaza değildir" dedi.

 
İstanbul 2008 Olimpiyat Oyunlarına seçilebilicek mi?

Kesinlikle Evet. En güçlü aday İstanbul ve bu sefer seçilecek.
Hayır. Rakip ülkeler daha üstün özelliklere sahip İstanbul yine yenilecek.
İstanbul başarılı olabilir ama Uluslararası Olimpiyat Komitesi İstanbul'u seçmeyecek.

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır