kapat
01.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

Heidi sımsıcak üfürüyor


Heidi Klum'un bu dünyada tek anlamadığı, neden her şeyi yapamayacağı. Niye hem şarkıcı, hem oyuncu, hem de manken olamıyor ki?..
Dağlar kızı Haydi, büyüdü, serpildi, Alpler'den kalkan ilk uçağa binip Amerika'ya göçtü ve Heidi Klum oldu. O çirkin kızdan böyle enfes bir şeyin çıkacağını hiç ummazdınız değil mi? Ama hatırlatırız, çirkin ördek yavrusu da sonradan şahane bir kuğu olmuştu.

Çizgi film fantezilerimiz bir yana, Heidi Klum gerçekten bir Alman. Ama dağından mı ovasından mı bilmiyoruz. Bildiğimiz, lisede silik bir kız olduğu. Oysa şimdi, biz mankenden oyuncu olur olmaz diye tartışaduralım, Heidi Klum hangi filmde oynayacağını şaşırmış durumda. İngiliz-Amerikan ortak yapımı "Blow Dry" (Sıcak Üfür) filminde karar kılmış. Filmin konusu şöyle: Bir İngiliz kasabasında yapılan "Saç Yarışması" ve bundan çıkan komik sonuçlar... Daha önce "Spin City" filminde de oynamıştı Klum. Gerçi yine süper model rolünü oynuyor ama olsun.

AH ŞU PRENSLER
Heidi'miz ünlülerin kuaförü Rick Pipino ile evli. 'Parti kızı' olmadığını iddia ediyor. Peki Prens Andrew'le çekilmiş parti fotoğraflarına ne demeli? "Cadılar Bayramı partisiydi. Kapıdakiler Prensi tanımışlar ve içeri almışlar. Sanırım Donald Trump getirdi. Onu davet etmeyi isterdim tabii ama tanımıyordum ki..." Eh artık tanıyordur herhalde.

Klum'un bir özelliği de asla tümüyle çıplak fotoğraf vermemesi. Gelin görün ki bunca yıldır fotoğrafçıları inleten Heidi'miz şu kuaförlü filmde işin suyunu çıkartmış. Öyle bir saç stili yapılmış ki orasındaki tüyler de bu stile dahilmiş. Ama hiçbir şey görünmüyormuş! Yani onlar gerçek tüycükleri değilmiş. Kilot üstüne iliştirilmiş bir perukmuş. O nedenle utanacak bir şey yokmuş.

Heidi'nin bu dünyada tek anlamadığı, neden bütün işleri bir arada yapamadığı. Yani neden hem mankenliği, hem oyunculuğu, hem şu, hem buyu bir arada götüremesin, anlamıyormuş: "İnsanlar mankenliği bırakmamı söylüyorlar. Neden ki?" Daha fecisi Heidi pek de güzel şarkı söylüyormuş...

 
İstanbul 2008 Olimpiyat Oyunlarına seçilebilicek mi?

Kesinlikle Evet. En güçlü aday İstanbul ve bu sefer seçilecek.
Hayır. Rakip ülkeler daha üstün özelliklere sahip İstanbul yine yenilecek.
İstanbul başarılı olabilir ama Uluslararası Olimpiyat Komitesi İstanbul'u seçmeyecek.

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır