kapat
03.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Hayatınızı değiştirmek için girişimde bulunabilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirmeyi başarırsanız her istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Aslan'daki Ay'ın Venüs'e yaptığı olumlu etkiyle ilişkilerinizde güzel gelişmeler yaşamanız mümkün.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün iş konularında akılcı bir tutum izlemeli ve duygularınızı geri plana bırakmalısınız. Aslan'daki Ay'ın ve Kova'daki Neptün'ün karşıt açısı, çevrenizle ilişkilerinizde gerilim yaratırken sizi strese sokabilir. Midenize dikkat edin.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
İş konusundaki başarılarınız devam ederken, parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Koç'taki Venüs'ün Aslan'daki Ay'la rahat açısı, evlilik ve ortaklık konularında ihtiyacınız olan desteği vermeye başlıyor.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Duygularınızı kontrol etmekte zorlanacağınız bugün planlarınızda değişiklik yapabilirsiniz. Aslan burcunda bulunan Ay, hisseli paralarla ilgili hareketlenmeleri gündeme getiriyor. Uzaklardan beklediğiniz haberleri alabilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bugün sizin için yepyeni konular söz konusu. Burcunuzdaki Ay, her konusunda sürpriz gelişmelerin gündeme gelebileceğine işaret ediyor. Ay'ın Koç'taki Venüs'le açısı, işbirliklerine gereken önemi vermeniz gerektiğini belirtiyor.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Her konuda kararlılık ve istikrar gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Yakın ilişkilerinizde duygusal gerilimler yaşayabilirsiniz. Maddi konularda akılcı olmaya gayret edin. Kişiliğinizde gerilimler yaşasanız bile bunu kolayca halledebileceksiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Kendinize zaman ayırmak için fırsat yaratabileceğiniz bir gün. Grup çalışmaları ve organizasyonlarda başarılı olabilir, yaratıcı fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz. Venüs'ün Ay'la rahat açısı, aşktaki çekiciliğinizin güçlü olabileceğini belirtiyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Olumlu düşünmeniz ve duygularınızı doğru yönlendirmeniz gereken bir gün. Aceleci bir yapı sergileyebilir, baskıcı tutumlarınızla yakınlarınızı zorlayabilirsiniz. Daha sakin davranarak ilişkilerinizdeki dengeyi korumalısınız.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Aslan'daki Ay'dan olumlu açılarla ve güzel fırsatlarla destekleniyorsunuz. Ayrıca sosyal yaşantınızla dikkat çekiyor ve itibar kazanıyorsunuz. Spekülatif konuların ilginizi çekebileceği bugün, risk alabilecek cesarete sahip olabilirsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Kendinizi duygusal bakımdan oldukça hassas hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Ortak yatırımlar ve hisseli paralar konusunda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Eşinizle cinsel ve ruhsal açıdan iyi anlaşabileceğiniz görülüyor.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Karşıt burcunuz Aslan'daki Ay'ın burcunuzdaki Neptün'le yaptığı karşıt açı endişeli ve kararsız bir ruh yapısına sahip olabileceğinizi belirtirken, meslek yaşantınızı ve evinizdeki huzuru negatif etkileyebilir.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Günlük işlerinizde yüklerinizin artabileceği ve iş yerinizde yeni sorumluluklar üstlenebileceğiniz bir bir gündesiniz. İş yerinizde yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, yenilikçi düşüncelerinizi bir an önce uygulamaya koyabilirsiniz.


 


 
İstanbul 2008 Olimpiyat Oyunlarına seçilebilicek mi?

Kesinlikle Evet. En güçlü aday İstanbul ve bu sefer seçilecek.
Hayır. Rakip ülkeler daha üstün özelliklere sahip İstanbul yine yenilecek.
İstanbul başarılı olabilir ama Uluslararası Olimpiyat Komitesi İstanbul'u seçmeyecek.

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır