kapat
01.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

Gerekli şeyler


İSMİ GARİP MÜZİĞİ İYİ
Keziah Brown, Q Jazz Bar'da geçtiğimiz gece sahnenin kenarında duran birini kendine doğru çekti ve şarkıya eşlik etmesini istedi. Bu kişi Kangroove isimli grubun solisti Bora idi. Brown ile tüm seyircilerin yüzüne yerleşen şaşkınlık dolu ifadeyi görmeliydiniz. Neyse bunu kaçırdıysanız başka türlü telafi edebilirsiniz. 4-7 Nisan tarihleri arasında Kerem Görsev Jazz Bar'a giderseniz Alp, Mert, Bora ve Can'dan oluşan Kangroove'u dinleyebilirsiniz.

Bilgi için 0212. 231 39 50

BİLETLER NET'TEN
Son zamanlarda sinema filmlerine ilgi arttı. Yeni bir film geldiğinde yer bulun bulabiliyorsanız. Her taraf tıklım tıklım. Neredeyse bir önceki günden bilet almak zorunda kalacağız. Eh, bu da pek mümkün olmadığına göre... Neyse ki bu aydan itibaren http://www.telebilet.com adresine girerek Movieplex, Çemberlitaş Şafak, Kadıköy Hollywood, Beyoğlu Sinepop ve birçok başka sinemanın biletlerini internet üzerinden alabilirsiniz. Bunun dışında telefonla da bilet alabilmek mümkün. Bunun için 0212. 337 32 32 numaları telefonu aramanız yeterli olacak.

BEZGİN BEKİR TATİLDE
Tatile çıkmak güzel ama hazırlık işlemleri zor. Üşengeçleri düşünen Garanti Bankası ve YKM Turizm, ortaklaşa bir kart hazırlamış. Bonus Gezi, yurtiçi, yurtdışı tüm uçak biletlerini tarayarak, en uygun olanını önerecek. Kişinin bütçesine, zamanına uygun olan turları alternatif olarak sunacak. Tüm uçak biletleri ve turlarda 12 taksit imkanı verecek. Daha ne olsun. Bonus Gezi almak için 0212. 219 80 20 ve 291 05 (7 hat) aranabilir.

 
İstanbul 2008 Olimpiyat Oyunlarına seçilebilicek mi?

Kesinlikle Evet. En güçlü aday İstanbul ve bu sefer seçilecek.
Hayır. Rakip ülkeler daha üstün özelliklere sahip İstanbul yine yenilecek.
İstanbul başarılı olabilir ama Uluslararası Olimpiyat Komitesi İstanbul'u seçmeyecek.

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır