kapat
03.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII


 

KISA KISA KISA


Del Bosque temkinli
Real Madrid Teknik Direktörü Del Bosque, "Hedefimiz kupayı almak. Rakibin agresif stili beni düşündürüyor" ifadesini kullanırken takımın yıldızlarından Roberto Carlos, "Seyircinin ne kadar iyi olduğunu havaalanında gördük. Ama biz kazanmaya geldik" dedi. Real Madrid, son idmanını dün gece Ali Sami Yen'de yaptı.

Real'in çirkin tezgahı
G.Saray-Beşiktaş maçını izleyen Real Madrid'in istatistikçisi Jimenez, "Ümit ve Fatih'e talibiz. Okan ve Emre Inter'le anlaşmamış olsa onları da isterdik" açıklamasını yaptı. Jimenez Baliç'i istemediklerini sözlerine ekledi.

İspanyol ekibinin bugünkü maç öncesi böyle bir atağa kalkması G.Saray'da büyük tepkiye yol açtı.

Hido'suz bu kadar
Hidayet'in sol omuzundaki sakatlık sebebiyle forma giyemediği maçta Sacramento Kings, sahasında Dallas Mavericks'e 119-107 yenildi. Hidayet bugün Bucks maçında oynayabilecek. Diğer sonuçlar: Pacers-Sixers: 93-104, Celtics-Hornets: 79-80, T'Wolwes-Blazers: 99-95, Jazz-Grizzlies: 92-73, Magic-Raptors: 101-79, New York-Lakers: 79-78, Rockets-Nets: 87-101, Warriors-Pistons: 87-104, Bucks-Suns: 99-106.

AEK'ya şok
İbrahim Kutluay'ın takımı AEK'nın Avrupa Ligi'nde Tau Ceramica'yı 75-74 yendiği maç ULEB tarafından iptal edildi. ULEB, AEK'nın son saniyede attığı basketin sürenin sona ermesinin ardından kaydedilmiş olması nedeniyle geçersiz sayıldığını ve karşılaşmanın yarın Atina'da tekrar oynanacağını açıkladı.

Horoz karıştı
Denizli'de Kocaeli mağlubiyetinin faturası kaleciler Süleyman ve Adnan'a kesildi. Başkan Selami Urhan, "Süleyman ve Adnan'ın yediği hatalı goller bizi üzdü. Gelecek sezon için daha deneyimli bir kaleci arıyoruz" dedi

Yozgat umutlu
Trabzon deplasmanında 90. dakikada Preko'nun golüyle beraberliği kurtaran Yimpaş Yozgat moral buldu. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, "Galibiyeti kaçıran taraf bizdik. Haftalardır süren şanssızlığımızı bozduk. Futbolcularım çok iyi mücadele ettiler" diye konuştu.

Altay ve Şeker'in 3'er puanları silindi
Yukselme Grubu'nda kart cezalısı futbolcu oynattıkları gerekçesiyle Hatay ve Altay'ı cezalandırdı. Şekerspor, 1-0 kazandığı Hatay maçında PFDK'nın cezalandırdığı Yusuf Işık'ı, Altay da yine aynı sonuçla galip bitirdiği Konya Kombassan maçında 4 sarı kartlı Gökmen'i oynattığı için hükmen yenik ilan edildiler ve 3'er puanları silindi.

Yeşilyurt turladı
Bayanlar Voleybol A1 Ligi play-off 2. turunda Yeşilyurt, İller Bankası'nı 3-1 yenerek, seride durumu 3-0 yaptı ve yarı finale yükseldi. İller Bankası'nda Brauka ve Vasilevskaya'nın sakat olduğu için oynayamadı. Yeşilyurt genç oyuncularının performansıyla sonuca gitti.

Kandemir ayrılıyor
Beşiktaş Basketbol Takımı Antrenörü Ahmet Kandemir, gelecek sezon görevi bırakacağını açıkladı. Kulüpte profesyonel problemler olduğunu belirten Kandemir, "Sağlıklı bir çalışma ortamı yok. Oyuncuların parası 3-4 aydır ödenmiyor. Kalamam" dedi

Shorunmu&Münch şoku
Galatasaray maçında sakatlanarak oyunu yarıda bırakan Münch ve Shorunmu'nun sakatlıklarının ciddi olduğu açıklandı. Dün Alman Hastanesi'nde Münch, Shorunmu ve Fazlı'nın MR'ları çekildi. Sağ iç adalesinde yırtık tespit edilen Münch'ün 3 hafta sonra, aynı bölgede sakatlığı olan kaleci Shorunmu'nun da 1 ay sonra sahalara dönebileceği bildirildi. Kulüp doktoru Yalçın Yavuzer, MR'ı çekilen üçüncü futbolcu Fazlı'nın önemli bir sorunu olmadığını bu oyuncunun Erzurum maçına hazır olabileceğini söyledi.

 
İstanbul 2008 Olimpiyat Oyunlarına seçilebilicek mi?

Kesinlikle Evet. En güçlü aday İstanbul ve bu sefer seçilecek.
Hayır. Rakip ülkeler daha üstün özelliklere sahip İstanbul yine yenilecek.
İstanbul başarılı olabilir ama Uluslararası Olimpiyat Komitesi İstanbul'u seçmeyecek.

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır