kapat
03.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII


 

Yeniden başladık


"Eksik ve sakatları aramadan kazanmamız, neler yaptığımızı gösterir. Önümüzdeki zorlu maçları da ekip ruhuyla oynayarak kazanacağız."
F.Bahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli, "Adanaspor galibiyetiyle ligde yeniden çıkışa geçtik" dedi. Tecrübeli hoca, "Yükselişe geçen bir takımın çıkışlarında hafif kırılmalar normaldir. Önemli olan bu kırılma çizgisini aşağıya çekmemektir. Ligde geride kalan haftalarda bütün olaylar beklediğimiz gibi gelişti. Her şey kontrolumuz altında" şeklinde konuştu.

İstediğim seviyeye geldik
Takımının artık saha içinde istediği gibi hareket ettiğini de vurgulayan Mustafa Denizli, "Bu, ekip olma bilincine ulaştığımızı gösterir. Bir takımda 4 önemli oyuncu yoksa, sakatlar varsa ve buna rağmen eksiklikleri hissedilmiyorsa geride önemli bir yol bırakmışsınız demektir. Biz 'Fenerbahçe takım oldu' derken bunları kastediyorduk" ifadesini kullandı.

İşimiz hiç kolay değil
Sarı-lacivertli çalıştırıcı, "Şimdi önümüzde çok zorlu 3 maç var" diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: "Ligde Denizli ve Ankaragücü ile deplasmanda oynayacağız. İki maçın arasında da kupa finalinde Kayseri'de G.Birliği ile karşılaşacağız. Bu zor maratonu hep birlikte aşacağız. Denizlispor da, A.Gücü de şu anda ligin yükselen değerleri olarak gözüküyor. Bunun için hem tedbirli olacağız, hem çok çalışacağız, hem de ekip ruhumuzu ortaya koyacağız."

BALİÇ'E DESTEK
Adanaspor maçında F.Bahçeli taraftarların protestosuna uğrayan Baliç'e, Rapajç sahip çıktı. Sarı-lacivertli futbolcu, "Baliç'e yapılan büyük haksızlık" diyerek, "Adanaspor'a attığım

iki gole de sevinemiyorum. Baliç gibi bir oyuncunun hem de kendi seyircimiz tarafından protesto edilmesi hepimizin keyfini kaçırdı. Bu güzel bir hareket değildi" dedi. Bu arada Kanarya, Denizli hazırlıklarına dün başladı.

GÜRCAN BİLGİÇ

 
İstanbul 2008 Olimpiyat Oyunlarına seçilebilicek mi?

Kesinlikle Evet. En güçlü aday İstanbul ve bu sefer seçilecek.
Hayır. Rakip ülkeler daha üstün özelliklere sahip İstanbul yine yenilecek.
İstanbul başarılı olabilir ama Uluslararası Olimpiyat Komitesi İstanbul'u seçmeyecek.

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır