kapat
27.03.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Boğa'daki Ay'ın Neptün'le etkileşimi bugün, maddi konularda gerçekçi davranmama eğiliminizi güçlendiriyor. Fakat girişimci ve hevesli enerjinizi özellikle yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konulara kanalize edebilirsiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Ay'ın Kova'daki Neptün'le etkileşimi sağlam altyapınıza rağmen duygusal karmaşaya neden olabilir fakat dışardan sakin görünebilirsiniz. Sevecen yapınızla ikili ilişkilerinizi geliştireceksiniz. Aşkta rahat çok rahat olacaksınız.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Bugün eşiniz veya ortağınızla yaşadığınız sorunların üstesinden iletişimle geleceksiniz. Merkür'ün açısı sorunlarınızdan kaçma eğilimi gösterebileceğinizi fakat sizi bu durumdan kurtaracak gelişmelerin aşkta olacağını müjdeliyor.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Arkadaş çevrenizde sorumluluk duygunuzun artabileceği bir gün. Yöneticiniz Ay'ın etkileri duyarlı yapınızı daha da belirginleştirirken içinize kapalı kalma isteğiniz yanlış anlaşılabilir. Grup çalışmalarında varlığınızı ortaya koyun.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Boğa'daki Ay'ın karşıt burcunuzdaki Neptün'le oluşturduğu zorlu açılar çevrenizle anlaşma konusunda güçlük çekebileceğinize işaret ediyor. Cesur yapınızla iş yaşamınızda oldukça iddialı ve girişimci davranabilirsiniz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Ticari bağlantılarınız ve eğitimle ilgili ilişkilerinizde zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Kendinize oluşturacağınız program çerçevesinde hareket etmek düzeni seven yapınızı rahatlatacak ve sizi rutin işerinizde rahatlatacak.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Gezegenlerin motivasyonuyla günlük çalışmalarınıza hız kazandırabilirsiniz. Bu etkiler işbirliğini güçlendiriyor ve birebir ilişkilerinizde şanslı olabileceğinizi vurguluyor. Yöneticiniz Venüs'ün etkileri aşkta ortaya çıkabilir.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Boğa'daki Ay'ın Kova'daki Neptün'le etkileşimi bugün, ikili ilişkilerinizde karmaşık bir tutum sergilemenize yol açabilir. Israrcı yapınızla şartları zorlamaya meyilli oluşunuz fikirlerinizdeki ayrılıkların ortaya çıkmasına neden olacaktır.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Ay insancıl yönünüzü güçlendirecek ve birlikte çalıştığınız kimselerle iletişiminiz herzamankinden güçlü olacaksınız. Fakat ortamlara uyum sağlamakta güçlük çekebilir, kendinize ve sevdiklerinize fazla yüklenebilirsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Boğa'daki Ay'ın etkileri aşkta hareketlenme getirebilir. Eğlenceli konular ve oyunlara ilginiz artabilir fakat aşırı risk almaktan kaçınmalısınız. Çocuklarınız ve sevdiklerinizle ilişkilerinizde duyarlı davranabileceğiniz bir gündesiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Venüs'ün Pluto ile etkileşimi maddi konuları canlandırıcı etkiler veriyor. Ay'ın Neptün'le sert açısı, sevdiklerinizle ilgili konularda yanlış anlaşılmalardan kaynaklanan problemleri ortaya çıkarabilir. İletişimde açıklığa özen gösterin.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Merkür'ün Pluto ile etkileşimi çevreyle iletişiminize hızlandırıyor. Bugün yaratıcı çalışmalarda yer alabilir ve parasal kazanç sağlayabilirsiniz. Fakat kaosa yol açabilecek her türlü ilişkiden bu gün uzak durmanızda fayda.


 


 
Sabahonline'nın değişen tasarımını nasıl buldunuz?

Eskisine göre çok beğendim
Eskisi daha iyiydi
Farketmez

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır