kapat
24.03.2001
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Superbahis
 

Defolsunlar!


"Artık ikisi de Inter'in malı. G.Saray'ı büyük zarara soktular. Onlarla anlaşmamız mümkün değil. İstedikleri yere gitsinler."

Bedelsiz gidemezler
G.Saray Başkanı Faruk Süren Inter'le ön sözleşme imzalayan Okan ve Emre'ye sert tepki gösterdi. İki oyuncunun G.Saray'ı zarara soktuğunu söyleyen Süren, "Bize bir şey söylemediler, ama Inter gibi bir kulüp doğru olmayan bir şeyi resmi sitesinde yayınlamaz. Demek ki, Hakan Şükür'den sonra Okan ve Emre için de Inter ile masaya oturmamız gerekecek. Emre ve Okan'ın bedelsiz gitmesi de sözkonusu değil. G.Saray'ın tazminat hakkı var" dedi

Büyük paraları teptiler
Süren, iki oyuncunun çok büyük rakamları geri çevirdiklerini belirterek, "Hem bu sezonu iyileştirici, hem de ileriye dönük kontratlar önerdik. Ekonomik durumları bilmelerine rağmen, imzalamak için büyük peşinatlar talep ettiler. Biz onları altyapıdan yetiştirdik. Bilerek ya da bilmeyerek kulübü zarara soktular. Onlara kızmam, sadece üzülürüm. G.Saray bununla yıkılmaz. İsteyen istediği yere gider" diye konuştu

Onlar artık Inter'in
İki yıldızla artık anlaşma yapmalarının mümkün olmadığını söyleyen Süren, "Ancak Inter rıza gösterirse bu olabilir. Çünkü bir oyuncu iki kulübe birden imza atamaz" ifadesini kullandı. Süren Beşiktaş maçının ertelenmesi ile ilgili olarak da "Başvuru yapmadık. Ama G.Saray milli takıma 10, Beşiktaş ise 2 oyuncuu veriyor. 10 günde 4 maç oynayacaklar. Bu 'İki ligde oynayamıyorlarsa, birini seçmeleri gerekir' gibi ifadelerle geçiştirilemez" yorumunu yaptı.

14 milyon $ havaya uçtu
Inter'in Okan ve Emre ile anlaştığını açıklamasının arkasında ilginç gerçekler yatıyor. Terim'le dirsek temasında olan Milan, bir süre önce Emre'yi transfer etmek için harekete geçiyor. Emre'nin menajeri Becali'yi İtalya'ya çağıran Milan yöneticileri, şu teklifi yapıyor: "Emre Inter'le ön protokol imzaladı ama biz Emre'yi G.Saray ile anlaşarak almak istiyoruz. 14 milyon $ ödemeyi de kabul ederiz." Becali de 3 gün önce Florya'ya gelip bu teklifi G.Saray'a iletiyor. Ancak Milan-Terim ilişkisini bilen Inter, kurnaz davranıp, Okan ile Emre'nin imzaladığı sözleşmeyi hemen İtalya Futbol Federasyonu'na yolluyor.

Yazıklar olsun
2 bücürü gelecek sezon İtalyan statüsünde oynatmak için lisans başvurusunda da bulunuyor. Artık Becali ve G.Saray, Emre için Milan'la anlaşsa bile, Italya Futbol Federasyonu, lisans başvurusunu daha önce yaptığı için Inter'in tarafını tutacak. G.Saraylı bir yöneticinin yorumu ise ilginçti: "Okan ve Emre'ye sorsan lafta G.Saraylılar. 10 milyon $ verdik, ikna edemedik. Gidip Inter'le anlaştılar. Yine FIFA'lık olacağız, kasamıza 1 kuruş girmeyecek. Ama sadece Emre Milan'a gitse 14 milyon $ alacaktık. Yazıklar olsun."

AŞAR YALÇIN

 
Sabahonline'nın değişen tasarımını nasıl buldunuz?

Eskisine göre çok beğendim
Eskisi daha iyiydi
Farketmez

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır