kapat
24.03.2001
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Bugün girişimleriniz ve kişisel kaynaklarınızı geliştirme temaları ön planda gelecek. Jüpiter'in ve Neptün'ün burcunuzdaki Ay'a oluşturduğu rahatlatıcı açı, sayesinde enerjinizi özellikle parasal konulara kanalize edebilirsiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün iç dünyanızı olumlu etkileyecek olan Ay, iyimser bir ruh halini vurguluyor. Hevesli yaklaşımlarınız çevrenizde olumlu yorumlanabilir. Aşk ve iş konusunda arzu ettiğiniz girişimleri gerçekleştirebilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Bugün sevgi konularında kendinizi ifade etmekte zorlanacaksınız. Eşiniz veya ortağınızla yaşadığınız sorunların temelinde yatan sebep iletişim kopukluğu olabilir. Yaklaşımlarınızda daha ılımlı olmaya çalışmalısınız.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Arkadaşlarınızdan her konuda yardım görebilir ve siz de onlara yardımcı olabilirsiniz. Gezegenlerin konumu iletişim konusunda yoğun bir devreye girebileceğinize işaret ederken, sosyal yaşamınızda olumlu gelişmeler başlayabilir.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bugün otoritelerden destek görüşünüz motivasyonunuzu artırabilir. Jüpiter'in ve Neptün'ün Ay'la açısı önemli kararları alma aşamasında olabilir, mesleğinizde iddialı davranabilirsiniz. Aşktaki şansınız artıyor.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Bugün planlı ve programlı davranarak işlerinizdeki aksaklıkları bertaraf edebilirsiniz. Yeni konularla ilgilenmek için motivasyonunuz yüksek. Ufkunuzu geliştireceğiniz grup çalışmalarında yer almak isteyeceksiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Bugün partnerinizle duygusal iletişiminiz güçlü olabilir ve birbirinize birçok konuda yardımcı olabilirsiniz. Anlaşmalar bakımından verimli bir gün. Ay'ın konumu bugün, birebir ilişkilerinizde şanslı olabileceğinizi vurguluyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Bugün paylaşımlarınızda önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Vergi, sigorta ve miras gibi başkalarını da içine alan konularla ilgileneceksiniz. Sorunlarınızı anlayabilecek ve paylaşabilecek kimselerle dertlerinizi paylaşabilirsiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Yöneticiniz Jüpiter'in Ay'la açısı, birlikte çalıştığınız kimselerle iletişiminizin güçlü olacağını ve destek göreceğinizi belirtiyor. Enerjinizin çokluğu motivasyon artırıyor. Yaratıcılığınızdan maksimum yararlanacaksınız.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Bugün sevgi konusunda şanslı olabilir ve duygularınızı sevdiğinizle paylaşabilirsiniz. Ay'ın Jüpiter'le ve Neptün'le oluşturacağı açı, risk içeren konularla ilgilenebileceğinizi belirtiyor fakat yine de aşırı risk almaktan kaçınmanızda fayda var.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Bugün yaşamınızda maddiyattan kaynaklanan güçlükleri aşacaksınız. Bugün kendinizi eviniz ve iş yaşantınız arasında dengeleyerek sevdiklerinize gerekli zamanı ayırabilirsiniz. Ay'ın Neptün'le açısı yaratıcılığınızı destekliyor.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Ay'dan ve diğer gezegenlerden olumlu etkiler alacağınız bugün, yakınlarınızla ve akrabalarınızla ilişkileriniz güçlenecek. İletişiminizin artabileceği gözleniyor. Fakat zaman zaman nedenini bilmediğiniz huzursuzluklar yaşayabilirsiniz.


 


 
Sabahonline'nın değişen tasarımını nasıl buldunuz?

Eskisine göre çok beğendim
Eskisi daha iyiydi
Farketmez

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır