kapat
24.03.2001
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Meltem'i kör kuyu yuttu


Annesi ile pazar alışverişinden dönen 7 yaşındaki Meltem, dinlenmek için kenarına oturduğu üstü açık İSKİ kuyusuna düşüp yaşamını yitirdi
Kadıköy Kayışdağı'nda oturan Birsen Akyol, 7 yaşındaki kızı Meltem ile semt pazarına gitti. Alışverişi tamamlayan anne-kız ellerinde çantalarla Atatürk Mahallesi'ndeki evlerine dönmek üzere yola koyuldu. Çantaları taşımaktan yorulan anne Birsen Akyol ve kızı dinlenmek için İSKİ kuyusunun kenarında oturdu. Bu sırada 7 yaşındaki Meltem aniden dengesini kaybederek kuyuya düştü. Annesi kızını kurtarmak için çabaladı ancak başarılı olamadı. Birsen Akyol'un feryadını duyan Erdal Sezgin isimli taksi şoförü içi su dolu 3 metrelik kuyuya girip küçük Meltem'i çıkardı.

HERKES KAHROLDU
Olay yerine gelen polisler tarafından Anadolu Çınar Hastanesi'ne kaldırılan Meltem tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Kızının ölüm haberini alan Birsen Akyol fenalık geçirdi. Arkadaşlarının ölümüyle sarsılan Sait Cordan İlköğretim Okulu öğrencileri de Meltem'in sırasına çiçekler koyup gözyaşı döktü. Sorumsuzluk, vurdumduymazlık ve ihmal nedeniyle üstü açık bırakılan kuyulardan biri daha bir can aldı.

İSMAİL ERBEN

 
Sabahonline'nın değişen tasarımını nasıl buldunuz?

Eskisine göre çok beğendim
Eskisi daha iyiydi
Farketmez

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır