kapat
24.03.2001
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Aktif Dagitim
 

Aşık dehşeti


Karşılıksız aşk faciayla bitti. Çılgın genç, üniversiteli Gaye Deniz Kıvrak'ın evine silahla girdi ve annesinin gözleri önünde öldürdü
İstanbul Kadıköy, akıl almaz bir cinayetle sarsıldı... Sahrayı Cedit Adile Naşit Sokak, Yasemin Apartmanı 9 No'lu evin zili dün, öğle saatlerinde acı acı çaldı. 23 yaşındaki Gazi Üniversitesi İşletme Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Gaye Deniz ile annesi Şengül Kıvrak, başlarına geleceklerden habersizce kapıyı doğru yöneldiler. Kapıyı açan anne Şengül Kıvrak karşısında hiç tanımadığı bir gençle karşılaştı. Anne Kıvrak, daha ağzını bile açmadan elinde silahlı olan ve isminin 'Fatih' olduğu öğrenilen genç, içeri daldı, Gaye'ye doğru yürüdü.

'KENDİMİ DE VURURUM'
Ne yapacağını şaşıran anne Kıvrak, soluğu apartman boşluğunda aldı ve 'Hırsız var' diye bağırdı. Bu arada Gaye Deniz'e sevdalı olan meçhul aşık, genç kızla bir süre konuştu. Ancak aşkına karşılık bulamayan genç, silahını çekerek genç kızı sağ göğsünden vurdu. Evden hızla çıkan genç, karşısında apartman sakinlerini gördü, silahı kafasına dayayarak, "Yaklaşmayın kendimi de vururum" dedi. Çılgın aşık, donakalan bakışların arasından koşarak kayıplara karıştı. Yaralı Gaye, hemen Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, ameliyata alınan genç kız kurtarılamadı.

İsmail ERBEN

 
Sabahonline'nın değişen tasarımını nasıl buldunuz?

Eskisine göre çok beğendim
Eskisi daha iyiydi
Farketmez

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır