kapat

19.03.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Limasollu
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Superbahis
Serkan ipten aldı
Hagi, Popescu, Taffarel'siz G.Saray, Siirt önünde döküldü; ilk 54 dakika isabetli şut çekemedi. Ersen'in bir şutu direkten döndü. Hediye penaltıyı atamayan Serkan Aslan'a hayat verdi

Galatasaray, İzmir'de müthiş bir seyirci desteğiyle çıktığı maçta taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Cimbom'un kötü futbolunu açıklamaya rakibi hafife almak veya yıldızların yokluğu yetmez. Sarı-kırmızılılar, "Bitse de gitsek" havasındaydı.

Daha 3 dakikada Galatasaray kalesine çekilmiş 3 şut vardı. Ergün'ün kötü oyunu, Okan'ın orta sahada ağırlığını koyamaması Galatasaray'ın etkili atak yapmasını önledi.

10. dakikadan sonra oyunu dengeleyen Cimbom, önce Emre ile rakip kaleyi yokladı. 14'te Jardel'in nefis pasında Ümit uyudu. 28'de Kerem'in kötü çıktığı pozisyonda Hamza topu boş kaleye yolladı, kaptan Bülent mutlak golü önledi. Jardel, istediği topu 33'te aldı ama sağ volesi isabetsizdi. 4 dakika sonra Okan, Ümit ile girdiği verkaç sonrası topu kaleye bir türlü vuramadı. Siirt'li Okan 42 ve 46'da Ceyhun'un paslarıyla yakaladığı fırsatlarda Kerem'e takıldı.

Traji-komik penaltı!
İlk yarıda rakip kaleyi bulan şutu olmayan takımına müdahale eden Lucescu, Bülent Akın ve Serkan ile taze kan aşıladı. 54'te Serkan'ın kafasını Metin nefis çıkardı. 60'da kaptan Bülent'in atılmasıyla 10 kişi kalan Galatasaray, Siirt'in etkili ataklarıyla 1 puana bile duacı duruma geldi. 66'da Taner'in ortasında Ersen Martin'in kafası direkten döndü. 74'te sahasından çıkan Alp, Kerem'i de geçti ama topa yetişemedi.

Galatasaray, 79'da Milli Piyango'da büyük ikramiye gibi bir penaltı kazandı. Uzun topta kaleci Metin Arif'ten iki metre önde topu taca gönderdi. Hakem Cem Tosyalı orta yuvarlaktan "Penaltı" dedi. Serkan'ın atışını Metin kurtardı. Topu tekrar önünde bulan Serkan, penaltıdan daha kolayında kaleci de yerinde değilken topu üstten auta yollamayı başardı! Aynı Serkan 5 dakika sonra Arif'in gökyüzünden gelen (!) ortasını bekletmeden kaleye gönderip 3 puanı getirdi.

NURİ İMRE


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır