kapat

19.03.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Limasollu
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Ay'ın durumu işlerinize şevkle sarılabileceğinizi ve maddi gelirinizi artırabileceğinizi belirtiyor. Fakat bu arada aşırı harcama eğilimlerinizi dengelemenizde fayda var. Kazançlarınızı olumlu yatırımlarla desteklemeyi denemelisiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Oğlak'taki Ay aşka ve eğlenceye ihtiyaç duyacağınız bir günü belirtiyor. Kendinizi mutlu etmek için alışveriş edebilir ama sonuçta çabalarınızın karşılığını alabilirsiniz. Sevgiliniz ya da eşinizle anlaşmak için altyapı oluşturmak size kalmış.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) İç dünyanızdaki kıpırtıların size yol göstermesini isteyeceksiniz. Çıkabilecek iletişim sorunları en az sizin kadar başkalarının da canını sıkabilir. Yine de bu durumun altından en iyi kalkabilecek şanslı burçlardan biri sizsiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Ay, birebir ilişkilerinizde duyarlı davranabileceğinizi belirtiyor. Alıngan yapınızla duyacağınız her söze aşırı tepki verebilir ve sevdiklerinizi isyan ettirebilirsiniz. Deniz kenarında yapacağınız bir gezinti size huzur verecektir.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Bugün sağlığınızla ilgili girişimler yapmak için ideal. Vücudunuza özen göstermek hem moralinizi yükseltecek hem de güven duygunuzu tazeleyecektir. Arkadaşlarınızdan size yardımcı olmalarını istemekten çekinmeyin.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Oğlak'taki Ay'ın etkisi aşkta hareketli saatler yaşayabileceğinizi belirtiyor. Romantik yapınızla sevdiğiniz kimseyi rahatlatabilir ve karşılığınıalabilirsiniz. Bugün maddi konularda da yenilikler yapmak için ideal gözüküyor.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Ay bugün sevdiklerinizle sürtüşmeler yaşayabileceğinize işaret ediyor. Ama yine de onlara olan sevginiz bir arada olma isteğinizi artırabililir. Ortak planlar oluşturmak için uygun bir günde olduğunuzu göz ardı etmeyin.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Bugün yakın çevrelere yapacağınız kısa yolculukların üzerinizde çok olumlu etkisi olabilir. Kendinize küçük bir kaçamak yapma izni verip uzun süredir görmediğiniz bir arkadaşınıza uğrayabilir, hoş vakit geçirebilirsiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Kendinizi maddi konularla yönlendirip harcamalarınızda zevklerinizi öne çıkartabilirsiniz. Fakat aşırıya kaçma ihtimalini göz ardı etmeyin. İş yaşamınızdaki başarılarınız size ikramiye ya da artış olarak geri dönebilir.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Ay'ın vereceği olumlu motivasyonu her türlü konuda başarıyla kullanabilirsiniz. Konu aşksa her şey yolunda gibi gözüküyor, fakat işlerinize müdahale edilmesine izin vermemelisiniz. Sevdiğinizle olan iletişiminizi geliştirmek elinizde...
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Eşiniz ya da ortağınızla fikir ayrılıklarına düşebileceğiniz bugün, her söyleneni farklı algılamanız sorun yaratabilir. Ay, bazı şeylerin altyapısını araştırdığınızı ve kararlarınızda geçmişin etkisinde kaldığınızı belirtiyor.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Oğlak'taki Ay, arkadaş çevrenizde duyarlı davranışlar göstermenizi sağlıyor. Çevreyle iletişimi siz yönlendirebilir ve arabuluculuk yapablirsiniz. Enerjinizi ideallerinize yönelendirirseniz gerilimleri minimuma indirebilirsiniz.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır