kapat

19.03.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Limasollu
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Aktif Dagitim
3.5 milyarlık sokak köpeği
45 yaşındaki Norveçli Astrid İrene, Antalya'da bulduğu sokak köpeğini ülkesine götürebilmek için yaklaşık 3.5 milyar Türk Lirası harcadı

Tatil için gittiği Antalya'da yüzlerce başı boş köpek gören Norveçli Astrid İrene, bu köpeklere çok acıdığını ve kaldığı otelin sahibinden, eve götürmek için sokaktaki bu köpeklerinden birini istediğini söyledi. İrene, otel sahibinin çocukları tarafından küçük bir mukavva kutu içerisinde kendisine getirilen yavru köpeği anlatırken, köpeğin ne kadar cılız ve bakımsız olduğunu, gördüğünde gözlerine inanamadığını söyledi. Köpeğin bakımını, kendisiyle birlikte tatile gelen kızı ile üstlendiğini söyleyen İrene, işe ilk olarak köpeği bir veterinere götürmekle başladıklarını anlattı.

AVUKAT BİLE TUTTU
Sağlık kontrolünden de geçen köpeğin kendileri ile Norveç'e gelebilmesi için pasaport gerektiğini belirten İrene, yasal prosedürlerin halledilmesi için kendisine bir Türk avukat tuttu. Türkiye Avrupa Birliği ülkesi olmadığı için iki ay karantinada kalması gereken köpeğe Stinky adı verildi, bir kimlik ve aşı kartı sağlandı. İrene, tatilleri bittiği için avukata daha sonra köpeği göndermesi için de talimat verdi. Gerekli tüm işlemleri tamamlanarak Osloya'ya gönderilen Stinky'i görmenin anlatılamaz bir sevinç olduğunu söyleyen Norveçli hayvansever, yaptığı 3.5 milyar liralık masrafın da hiçbir önemi olmadığını söyledi.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır