kapat

16.03.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Limasollu
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Bugün sevgide güzel gelişmeleri gündeme gelebilir. Hayatınızın birçok alanında değişimler gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Enerjinizin çok yoğun olabileceği bugün, ideallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Bugün iş konularında akılcı bir tutum izlemeli ve duygularınızı geri plana bırakmalısınız. Ay'ın durumu sevdiğinizle ilişkilerinizde enerjik bir tutum izleyebileceğinizi belirtirken, cinselliğe olan ilginizi artırabilir.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Burcunuzda ilerleyen Jüpiter'in Ay'la açısı, evlilik ve ortaklık konularında önemli gelişmelerin varlığını haber veriyor. İş konusundaki başarılarınız devam ederken, parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Yay'daki Ay, günlük işleriniz ve sağlıkla ilgili hareketlenmeleri gündeme getiriyor. Ay'ın Jüpiter'le karşıt açısı, zaten duyarlı olan yapınızı artırırken bilinçaltı dürtülerinizi kontrol etmekten zorlanıyor olabileceğinizi belirtiyor.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Aşk yaşantınızda yenilikler yapabilecek motivasyona sahipsiniz. Spekülatif konuların ilginizi çekebileceği bugün, risk alabilecek cesarete sahip olabileceğiniz gözlenirken yaratıcılık gerektiren konularda başarılı olabilirsiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Ev ve kariyer yaşantınızda zorlayıcı koşullarla karşılaşabileceğiniz bir gün. Yakın ilişkilerinizde duygusal gerilimler yaşamanız mümkün. Maddi konularda akılcı olmaya gayret edin. İç dünyanızda gerilimler yaşayabilirsiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Kendinize ve arkadaşlarınıza zaman ayırmak için fırsat yaratabileceğiniz bir gün. Ay'ın olumlu etkileri sizin için önemli olabilecek girişimleri yapıp devam ettirmekte başarılı olabileceğinizi belirtiyor. Yanlızca azimli olmanız gerekiyor.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Bugün olumlu düşünmeniz ve duygularınızı doğru yönlendirmeniz gerekiyor. Aceleci ve öfkeli bir yapı sergileyebilir, baskıcı tutumlarınızla yakınlarınızı zorlayabilirsiniz. Daha sakin ve esnek davranarak ilişkilerinizdeki dengeyi koruyun.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Burcunuzdaki Ay, her konuda sürpriz gelişmelerin gündeme gelebileceğine işaret ediyor. Jüpiter'in Ay'la açısı, işbirliklerine önemi vermeniz gerektiğini belirtirken belirsizlikleri iletişim yoluyla aşabileceğinizi öngörüyor.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Ortak yatırımlar konusunda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Eşinizle cinsel bakımdan iyi anlaşabileceğiniz görülüyor. Bugün planma konularına ağırlık verebilir gizli kalmasını istediğiniz konularla ilgilenebilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Ay'ın burcunuzdaki Neptün'le rahat açı oluşturması, yaratıcı bir ruha sahip olabileceğinizi belirtirken, meslek yaşantınızı ve evinizdeki huzuru pozitif etkileyebilir. Yakın çevrenizle ilişkilerinizde her zamankinden daha başarılısınız.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Ay'ın yöneticiniz Neptün'le rahat açı yapacağı bugün, yaşadığınız ortamlarda düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızda belirgin bir artış gözleyebilceğiniz bugün, bu özelliğinizi iş veya aşkta pozitif anlamda kullanabilirsiniz.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır