kapat

28.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Hiçbir yere gitmiyorum
Beşiktaş'ın hocası Scala, İtalyan basınında kendi ağzından yazılan haberleri yalanladı: "Kulübümü çok seviyorum ve ayrılmayı kesinlikle düşünmüyorum. Bu haberlerin nasıl çıktığını anlamıyorum."

Beşiktaş Teknik Direktörü Scala, İstanbul'a döndü. Önce İtalya'ya giden, oradan da Münih'e ailesinin yanına geçen tecrübeli hoca, Corriere dello Sport Gazetesi'nde kendi ağzından yayınlanan "Firenze rüyam. Niye bana teklif yapmadılar, anlamıyorum" sözlerinin gerçek dışı olduğunu söyledi

Birinci taraftarım
Münih'te ailesiyle birlikte olduğunu, Fiorentina ile de görüşmediğini söyleyen İtalyan teknik adam, "İtalyan gazetelerinde çıkan haberler de tamamen gerçek dışı. Bunu beni telefonla arayan başkan Serdar Bilgili'ye de söyledim. Beşiktaş'ın birinci taraftarı benim. Kulübümü çok seviyorum. Hiçbir yere gitmiyorum. Genç bir ekibimiz var. Bunlarla elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Ümidimiz sürüyor
Scala, şampiyonluk şanslarının devam ettiğini de söylerken, "8 puan, 3 puanlı sistemde çok büyük bir fark değil. Biz kalan maçlarımızı kazanıp, rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz. Hiçbir şey bitmedi" dedi.

FATİH DOĞAN


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır