kapat

28.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Aşk konusunda yenilikler yapmak için büyük itilimler duyabileceğiniz bir haftadasınız. Ateşli ve sevecen yapınızın güçlendiğini hissedebilir ve bu motivasyonla kendinizi geliştirebileceğiniz her konuya adapte olabilirsiniz. Yeni yatırımlar ve anlaşmalar için hevesli olduğunuz gözleniyor. Maddi konuları olumlu yönlendirebilirsiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Sizin açınızdan oldukça verimli geçebilecek bir hafta. Balık burcunda ilerleyen Güneş ve yine burada doğmuş olan Yeni Ay'ın etkilerini özellikle arkadaş çevrenizde ve birlikte gerçekleştireceğiniz çalışmalar üzerinde gözleyebilirsiniz. Venüs'ün konumu yalnızlığa meyilli olsanız da bir aşkın varlığına karşı koyamayacağınzı belirtiyor.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) İşleriniz ve kariyeriniz konusunda akılcı ve girişimci davranmanız gereken bir dönemdesiniz. Güneş ve yine burada doğmuş olan yeni Ay her an yeni iş fırsatlarını gündeme getirebilir. Otoritelerle ilişkilerinizin iyi olduğu gözleniyor. Jüpiter'in Marsla karşıtlığı, işbirliğine dikkat çekiyor. Tartışmalar, işlerinizi ve ilişkinizi olumsuz etkileyecektir.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Balık'ta ilerleyen Güneş'ten ve yine burada doğmuş olan yöneticiniz Ay'dan çok rahatlatıcı etkiler almaktasınız. Aşk konusunda fazlasıyla hareketli günler geçirebileceğiniz gözleniyor. Eğlenceli ve yaratıcılığınızı geliştireceğiniz her türlü konudan büyük zevk duyabilir ve sevdiğiniz kimseyle tatile çıkma kararını uygulayabilirsiniz.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Koç'ta ilerleyen Venüs'ten ve Yay'da ilerleyen Mars'tan ateşli ve sıcak yapınızı harekete geçirecek etkiler alıyorsunuz. Aşk ve sosyal yaşantınızda aktif günler sizi bekliyor. Kendizi rahatça ifade edebileceğiniz konular, risk içeren işler size büyük mutluluk verebilir. Sevgi konusunda insiyatif sahibi olmanız sonucu olayları yönlendirebilirsiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Merkür'ün bu hafta düzelmesiyle birlikte gecikmiş olan tüm işlerinizin yavaş yavaş yoluna gireceğini gözleyebilirsiniz. Rutine önem veren pratik yapınız bu gecikmeler yüzünden fazlaca etkilenmiş ve sizi strese sokmuş olabilir. Bu baskılardan artık kurtuluyor sağlığınızda yenilenme yaşıyorsunuz. İş yaşamınız önem kazanacak.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Venüs'ün Koç'ta ilerlediği bu hafta size işiniz konusunda birçok duygusal tatmin ve maddi kazanç getirecek gibi görünüyor. Venüs eş ve ortaklıklarınızda yeni insiyatifleri işaret ediyor. Romantik yaşamınızın canlanacağına kesin gözüyle bakabilirsiniz. Ortaklık temalarını geliştirmek için iletişime ağırlık verebilisiniz.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Güneş Balık burcunda ilerlerken size ufkunuzu geliştirebileceğiniz her alanda eşi bulunmaz fırsatlar getiriyor. Sezgilerinizdeki artışı her türlü konu üzerinde gözleyebilir ve büyük kazançların hangi alanlarda yattığını hissedebilirsiniz. Mars'ın İkizler'deki Jüpiter'le gerilimi hisseli paralar ve borç alacak ilişkileri konusunda sizi uyarıyor.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Mars'ın karşıt burcunuzda ilerleyen yöneticiniz Jüpiter'le gerilimi sürüyor. Son derece iyimser, hareketli ve girişimci davranabilirsiniz. Fakat bunun birebir ilişkilerinizi her zaman olumlu etkileyeceği söylenemez. Karşınızdakilere de söz hakkı tanımalı ve benmerkezci davranmaktan kaçınmalısınız. Sportif aktivitelere yönelebilirsiniz.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Güneş çevresel şarlarınızda olumlu gelişmeler yaşayabileceğinizi belirtiyor. Yakınlarınızdan, arkadaşlarınızdan ve akrabalarınızdan her türlü desteği görebilirsiniz. Kova burcunda yeniden ilerlemeye başlayan Merkür'ün durumu parasal konularda koşulların yeniden düzeleceğini ve negatif şartların geride kaldığını belirtiyor.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Burcunuzda geri hareketini artık sona erdiren Merkür'ün etkisiyle yarım bırakmış olduğunuz tüm girişimlerinizi yeniden ele alabilirsiniz. Geçmişten gelen koşulların varlığından ve geciklemelerden artık kurtuluyorsunuz. Yay burcunda ilerleyen Mars ve İkizler'deki gerilim sizi arkadaşlıklarınız ve toplum yaşantınız konusunda etkileyebilir.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Burcunuzda ilerleyen Güneş yaşam sevincinizi ve hayata bağlılığınız arttırıyor. Burcunuzda doğmuş olan Yeni Ay'ın da verdiği enerjiyle kişisel girişimlerinizi yönlendirmek için çok uygun bir devredesiniz. Yay burcundaki Mars'ın yöneticiniz Jüpiter'le gerilimi işiniz ve aile yaşamınız arasında gerilimler yaşayabileceğinize işaret ediyor.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır