kapat

28.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Beşiktaş'ı çoktan reddetti
Ortada dolaşan "Terim Beşiktaş'a gelecek" söylentileri havada kaldı. Çünkü, Terim 2 hafta önce görüştüğü siyah-beyazlı yöneticilere "Bu iş olmaz. Beni unutun" dedi

Fiorentina'dan istifasından sonra Beşiktaş'a geleceği dedikoduları gündeme gelen Fatih Terim'in, siyah-beyazlı yönetime bu konuda 2 hafta önce kesin cevabını verdiği öğrenildi. Beşiktaş'tan 2 hafta önce teklif alan Fatih Terim'in, "Türkiye'ye dönmeyeceğim. İtalya'da planlarım var" yanıtı üzerine yönetim bu defteri kapattı.

Bizim hocamız var
Başkan Bilgili, Terim'in istifasından sonra konunun gündeme gelmesi üzerine, "Bir teknik direktörümüz var. Yolumuza onunla devam ediyoruz. Bunun dışında başka hiçbir isim hakkında yorum yapmak istemiyorum" ifadesini kullandı. Futbol Komitesi üyesi Yıldırım Demirören de, Fatih Terim'in kalitesinin belli olduğunu ifade ederek, "Terim, tüm ulusça gurur duyduğumuz bir Türk teknik direktör. Ancak bizim bir hocamız var. Nevio Scala buradayken Terim'i konuşmak, ona teklif götürmek ayıp birşey" şeklinde konuştu.

Temenni olabilir
Beşiktaşlı bir yönetici ise Terim'in kesinlikle İtalya'da kalacağını vurgularken, "Terim'in seneye Milan'ı çalıştıracağı kesinleşti" dedi.

FATİH DOĞAN


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır