kapat

28.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Geri dönerim
"Ben Trabzonspor sevdalısıyım ve kulübümün zarar görmesini istemem. Camia tekrar benden geri dönmem için bir istekte bulunursa, görevden asla kaçmam"

Kimseye kırgın değilim
Trabzonspor eski başkanı M.Ali Yılmaz, "Bana camiadan tekrar görev verilirse kaçmam" dedi. Yılmaz, Swiss Otel'de basına verdiği teşekkür yemeğinde yaptığı konuşmada, son günlerde kendi hakkında, Trabzonspor başkanlığı yaptığı dönemle ilgili spekülasyonlar yapılmasından yakındı. Yılmaz, Trabzonspor'a zarar vermenin, aklından geçecek en son düşünce olduğunu kaydederek, "1982 yılından bu yana spor ve siyaset camiasının içindeyim. İyi, kötü anılarım oldu. Ama kimseye karşı kırgınlığım yoktur" diye konuştu.

Aciz duruma düştüler
Yılmaz, Trabzon'un son ha talarda aldığı kötü sonuçlar sonrası, futbolcuların hede olarak gösterildiğini öne sürerek, bunun yanlış olduğunu kaydetti. Yılmaz şöyle konuştu: "Bugün Sergen, Oktay, Tamer, Erhan Namlı ve Zafer, Türkiye'nin en iyi futbolcularıdır. Bir sorun varsa, bu, teknik heyet ve yönetimin hatasıdır." Yönetimin oyuncuların ve kulüp borçlarını ödemekten aciz duruma geldiğini ve para bulmak için "cep cep dolaştığını" ileri süren Yılmaz, "Amatör ruhla kulüp yönetme devri geride kaldı" ifadesini kullandı.

Görevden kaçmam
Yılmaz, bir gazetecinin, "Trabzonspor sevdalısı olduğunuzu söylediniz. Camiadan bir talep olması durumunda, yeniden göreve döner misiniz?" sorusuna şöyle yanıt verdi: "Biz zaten bu görevi bırakmayı düşünmemiştik. Bugüne kadar ben Trabzonspor başkanlığına talip olmadım. Beni hep çağırdılar. Ancak son kongrede karşıma bir başkan adayı çıkınca, buna alışık olmadığım için çekildim. Camia tekrar benden böyle bir istekte bulunursa, Trabzon'un yararı için görevden kaçmam."

ŞAFAK KAYARLAR


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır