kapat

28.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Superbahis
Gensoru reddedildi
Başbakan Bülent Ecevit, Bayındırlık Bakanı Koray Aydın hakkında FP'nin verdiği gensoru önergesinin öngörüşmeleri için geldiği Meclis'te, ortaklarıyla bir zirve toplantısı daha yaptı.

Ecevit, görüşmenin ardından gazetecilere "Çalışmalarımız devam ediyor" demekle yetindi.

FP'YE TEHDİT İDDİASI
Bu arada, Genel Kurul'da gensorunun öngörüşmesinde konuşan FP'li Veysel Candan, kürsüye çıkmadan önce "tehdit edildiğini" bildirdi. Candan, konuşmasına başlarken kendisine iki not iletildiğini, notlardan birinin Aydın tarafından gönderildiğini iddia etti. Candan, "Notta, (Eğer şahsımı hedef alırsan ben de ne yapacağımı bilirim) tehdidi ulaştı. Tabii, bizim bu tür tehditlere hiç aldırış etmeyeceğimizi herkes biliyor" dedi.

AYETLİ SAVUNMA
Bakan Aydın ise kendisini Kuran'ın Fücurat suresinin 12. ayetini okuyarak savundu, "Allah bizi, bilerek insanları zan altında bırakan kullarından eylemesin" dedi. FP'lilerin "acemi bakan" suçlamasına karşı "Acemi dediğiniz Bakan, kılı kırk yararak, TC tarihinde görülmemiş bir organizasyonla bu işin üstesinden gelmeyi başardı. O prefabrik evleri cinlerle periler mi yaptı" diyen Aydın'ın "Deprem bölgesine gitmiyorsunuz bile" sözleri muhalefeti ayağa kaldırdı.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır