kapat

28.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Ateş bacayı fena sardı
Kimlerle geçmedi adları bugüne kadar. En güzeller, en zenginler, en ünlüler... Ve işte sonunda biraraya geldiler. Duyduk duymadık demeyin: Deniz, Yılmaz Erdoğan'la beraber

Podyumların ünlü mankeni Deniz Akkaya ile Yılmaz Erdoğan'ın arasındaki yakınlık sonunda aşka dönüştü. Geçtiğimiz Ağustos ayında Yılmaz Erdoğan, bir film projesi için Deniz Akkaya'ya teklif götürmüş ve iki ünlü bu şekilde tanışmıştı. Daha sonra da her fırsatta sık sık biraraya geldiler. Hatta Deniz Akkaya, Harpers Bazaar Dergisi için Erdoğan'la bir de söyleşi yaptı. Ve sonunda iki genç arasındaki elektriklenme, önceki gün yerini sıcak duygulara bıraktı. Yılmaz Erdoğan, Deniz Akkaya'yı yemeğe davet etti. Pazartesi gecesi İstanbul'da bir restoranda buluşan ve başbaşa yemek yiyen Akkaya ile Erdoğan'ın aşkı da böylece başlamış oldu.

AŞK DEFTERLERİ ÇOK KALABALIK
Yılmaz Erdoğan Demet Şener, Ebru Cündübeyoğlu, Elif Dağdeviren ve Sanem Altan birlikte olmuştu. Deniz Akkaya'nın adı da birçok isimle anıldı. Okan Bayülgen, Erdal Acar, Teoman, Murat Cevahir ve Gökhan Çil, Akkaya ile görüntülenen isimlerden birkaçı. Yılmaz Erdoğan dün Van'ın Gevaş ilçesindeydi. Burada bir sinemanın açılışını yapan Erdoğan bugün İstanbul'a dönecek. Ve bakalım yeni sevgililer, ilişkilerini daha önce yaptıkları gibi yalanlayacaklar mı, yoksa basının önüne çıkıp 'Evet biz birlikteyiz' açıklaması mı yapacaklar?..


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır