kapat

28.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Aktif Dagitim
KISA KISA KISA

İlk raund 15 Mart'ta
Sabancı ailesinin, Belçika'da gözaltında bulunan terörist Fehriye Erdal'ın Türkiye'de işlediği suçlardan dolayı yargılanması amacıyla açtığı davanın ilk duruşması, 15 Mart'ta Danıştay'da gerçekleşecek.

Sabancı ailesinin Belçikalı avukatı Fernand Schmitz, Fehriye Erdal'a karşı Belçika'da suç duyurusunda bulunma girişimlerini geçen Kasım ayında başlattıklarını, terörist aleyhinde dava açıldığını, Brüksel'de bir sorgu hakiminin görevlendirildiğini ve dosyanın 15 Mart tarihinde Danıştay'da ele alınacağını bildirdi.

Avukat Schmitz, bu süreci Belçikalılar'ın kendilerinin başlatmaları gerektiğini ve bunu beklediklerini ancak tepkisizlik karşısında harekete geçtiklerini anlattı.

400 yıllık Kur'an ele geçti
K.Maraş polisinin düzenlediği tarihi eser operasyonunda 17 kişilik kaçakçılık şebekesi çökertildi. Mısır'dan getirilen 400 yıllık altın yazmalı bir Kur'an-ı Kerim'in de içinde bulunduğu 75 milyon dolar değerindeki eserler alıcı kılığındaki polisler tarafından ele geçirildi.

Sırrıberk ARSLAN

Altın Panda ödülü
Doğal Hayatı Koruma Vakfı, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen törenle Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF) Türkiye Ulusal Örgütü statüsünü kazandı. Bu arada WWF, 6 yıldan bu yana 16 kuruluşa verilen Altın Panda Ödülü'nü bu yıl ilk kez bir Türk kuruluşuna, Garanti Bankası'na verdi.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır