kapat

28.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Superbahis
KISA KISA KISA

Geç kalan öğrenciye asit içme cezası verdi
Japonya'da bir fizik öğretmeninin 3 öğrencisine sulandırılmış klorik asit içme cezası verdiği açıklandı. Nagoya kentindeki bir lisede meydana gelen olay sonrası 41 yaşındaki öğretmenin de zevk olsun diye asit içtiği belirlendi. Soruşturma sonrasında öğretminin cani cezasını ortaya çıkartan savcılık, öğretmen hakkında suç duyurusunda bulundu. Öğrencilerin bu kadar zaman niye sessiz kaldığı merak edilirken, öğretmen ise "Duygularımı kontrol edemedim. Bir daha bu kadar dikkatsiz bir davranışta bulunmayacağım" dedi.

Müslümanlar'ın kurban kesmeleri yasaklandı
İngiltere'de hayvanlarda yıllar sonra hortlayan şap hastalığı bütün Avrupa ülkelerinde paniğe neden oldu. Belçika Tarım Bakanlığı hastalık tehditi nedeniyle Kurban Bayramı'nda ülkede kurban kesilmesini yasakladı. Önümüzdeki Pazartesi günü başlayacak Kurban Bayramı öncesinde alınan bu kararın ülkede yaşayan yarım milyon Müslüman'ı kızdıracağı belirtiliyor. Tarım Bakanı Jaak Gabriels kurban kesme yasağının 19 Mart tarihine kadar süreceğini belirtti.

Kocayan su aygırı uyutuldu
ABD'deki Dallas Hayvanat Bahçesi'nin simgesi haline gelen 53 yaşındaki "Papa" adlı su aygırı fazla yaşlandığı gerekçesiyle veterinerler tarafından "uyutuldu." Hayvanat bahçesi yetkilileri, yaşlı hippopotamın güçlükle yürüyebildiğini ve çok az gördüğünü bildirdi.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır