kapat

28.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Superbahis
İtalya'yı ayağa kaldıran defile
Milano'daki bir defileye elinde esrarlı sigarayla çıkan manken muhafazakarları çok kızdırdı..

İtalya'nIn Milano şehri dünya modasının "başkenti" olarak anılır. Önceki gün Milano Collezioni defilelerinde son dönem kreasyonunu tanıtan Avusturyalı ünlü stilist Ines Valentinitsch, moda eleştirmenlerince "provokatör" olarak nitelendirildi.

Moda dünyasını şok eden olayda, neo punk tarzıyla bilinen Valentinitsch'in modelleri önce iç çamaşırlarını yırtıp fotoğrafçıların suratına attılar. Bira ve puro içilen sahnelere bir de esrarlı sigara içen manken eklenince ünlü stilist muhafazakar kanadı bir anda kendisini eleştirir buldu. Zira Valentinitsch'in, dudaklarının arasında esrarlı sigarayla podyuma çıkarttığı manken, İtalya'da merkez sağın ve Forza İtalia Partisi'nin lideri Silvio Berlusconi'nin oğlunun eski nişanlısı manken Kristen Pazik'ti.

SADECE OYUNDU
Çizgi ötesi olarak nitelenen defile için manken Pazik "Sadece oyundu" yorumunu yaparken stilist Valentinitsch "Gençlere uyuşturucunun kölelik olduğunu söylemek istiyordum" diye kendini savundu. Stilist daha da ileri giderek "Geçmişte ben de bir Türk gibi sigara içiyordum. Hem esrar zararlı" demesi provokasyonun ötesinde kendisini eleştirenlerle alay etmesi olarak algılandı.

Yasemin TAŞKIN


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır