kapat

24.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Burçlara göre gününüz
Bugün Ay Balık burcunda ilerlemeye devam ediyor.

Su grubunda değişken nitelikli Balık burcunda bulunan Ayın olumlu etkilerini özellikle Yengeç ve Akrep burçları sezgilerinde artış olarak gözleyebilirler. Fakat Ayın Yaydaki Plutoyla sert açısı günü zorlayacak etkilerin varlığını açıklıyor. Bugün gizli güç savaşları yaşanabilir.

KOÇ
Balıktaki Ayın etkisiyle dinamik yaradılışınızı dengeleyebilir yaratıcı düşüncelerinizle kendinizi ruhsal yönden geliştirme yoluna gidebilirsiniz. Kendinizi içsel bakımdan huzurlu hissedebileceğiniz görülüyor. Arkadaşlarınızla iletişiminizi güçlendirmek kendinizi iyi hissettirecektir. Şansınız geri dönüyor.

BOĞA
Bugün burcunuzdaki Satürnün Ayla rahat açısının etkisiyle istikrarlı ve dengeli davranabileceğiniz bir gündesiniz.. Kararlı yapınızı destekleyen bu açının motivasyonuyla eğitim konularından ve ticari anlaşmalardan kazançlı çıkabilirsiniz...Yeni fikirlerinizi uygulamaya koymaktan zevk alabileceğiniz görülüyor.

İKİZLER
Balıktaki Ayın açıları kararsızlık özelliğinizi daha da arttırabilir ve kendinizi parasal bakımdan şanslı hissedip gereksiz harcamalara meyilli olabilirsiniz. Ama yine de iş alanınızda yaratıcı fikirlerinizle ekip arkadaşlarınızın dikkatini çekmeniz mümkün. Para konusundaki girişimleriniz ve yaklaşımlarınız sonuca ulaşabilir.

YENGEÇ
Balık burcunda bulunan Ayın burcunuza oluşturduğu olumlu açılar sezgiselliğinizi destekliyor iletişimle ilgili konularda ideal bir günde bulunduğunuza işaret ediyor. Sosyal yaşamınızdaki aktivite sizi mutlu edebilir ve kendinize olan güveninizi arttırabilir. Hayatınıza anlam verecek fırsatlar aşk yaşamınızda karşınıza çıkabilir..

ASLAN
Balıktaki Ay sağlınızla ilgili girişimler yapmak için ideal bir günde bulunduğunuza dikkat çekiyor. Ayın yöneticiniz Güneşle birleşmesi özellikle kalbi hassas olan siz Aslanlara güzel fırsatlar sunabilir.. Günlük işlerinizde yüklerinizin artabileceği ve iş yerinizde yeni sorumluluklar üstlenebileceğiniz bir gündesiniz.

BAŞAK
İkili ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda yeniliklere açık olacağınız bir gündesiniz. Karşıt burcunuz Balıktaki Ayın açıları iletişimci yapınızı destekliyor işbirliklerinde olumlu gelişmeler yaşayabileceğinizi gösteriyor. Yeni anlaşmalara imza atmadan önce çalışmalarınızı iyi düzenlemeli ve koşullarınızı gözönünde bulundurmalısınız.

TERAZİ
Bu gün Balıkta bulunan Ayın vereceği motivasyonla ortak yatırımlar ve hisseli paralar konusunda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Yapınızın işbirliğine uygun oluşu ve yeni anlaşmalar ve ortaklıklar konusunda şanslı olabileceğinizi vurguluyor. Sevdiğinizle cinsel ve ruhsal açıdan iyi anlaşabileceğiniz bir gündesiniz..

AKREP
Balık burcunda bulunan Ayın desteğiyle bu gün sezgisel yönünüzün güçleneceğini hissedebilirsiniz.. Kendinizi yabancı ortamlarda rahat hissedebileceğiniz ve yeni konularda araştırma yapmak için fırsatlar bulabileceğiniz gözleniyor. Yabancı ülkeler ve kültürlerle yakından ilgilenebilir ve yolculuklar planlayabilirsiniz.

YAY
Bu gün sorumluluklarınızdaki artışla birlikte yeni anlaşmalar ve iş bağlantıları da gündeme gelebilir. Balıktaki Ayın burcunuzdaki Plutoyla sert açısı iyimser yapınıza biraz huzursuzluk katsa da iş yaşantınızda oldukça zevkli bir tempoda çalışabileceğiniz bir güne işaret ediyor.. Maddi konularda aceleci olmayın.

OĞLAK
Yöneticiniz Satürnün Ayla çok rahat bir açı oluşturacağı bu gün maddi ve duygusal konularda uzun vadeli kararlar alabilirsiniz.. Pratik yapınızla yeni çalışmalarda yeni kimselerle iyi bir altyapı oluşturabileceğinize işaret ediyor. Yaratıcı fikirlerinizle projelere destek verebilir ve çalıştığınız grup adına sözcülük yapabilirsiniz.

KOVA
Balıktaki Ayın durumu yalnızca kendinizi ilgilendiren konularda girişimler yapmak isteyebileceğinizi belirtiyor. Bu durum bireyselliğinize verdiğiniz öenmi vurguluyor ve özellikle maddi konuları tek başınıza yönlendirme isteğinizi arttırıyor.Yine de fazlaca risk içeren konularda uzak kalmanızda yarar var.

BALIK
Burcunuzdaki Ay romantik yönünüzü güçlendiriyor ve aşk yaşantınızdaki doyumluluk duygusunu arttırıyor. Hedeflerinizi iyi belirleyin be harekete geçin. Maddi konularda olumlu gelişmeler bekleyebileceğiniz bu gün kaynaklarınız konusunda karar vermek ve akılcı yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz..


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır