kapat

24.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İndirimde alın seneye de giyin
'Modası geçer' kâbusu yüzünden indirimde bile bir şey alamadınız mı? Olmaz! Hiç olmazsa ayakkabı, çanta, palto alın. Onların modası geçmez. Hem de kötü günlerde moral olur

Trendlere ölüm kampanyası başlatarak "Biri modanın çarkına çomak soksun artık. Dönmesin, değişmesin... Bugün aldığımız yarın demode olmasın" diyecek hale geldiniz değil mi? "Ya seneye giyemezsem?" korkusuyla indirimden bile yararlanamadınız. Aslında iyi ettiniz. Çünkü bugünün mor ekoselerinin yarına kalmama olasılığı büyük. Peki indirimin bile indirime girdiği bugünlerde hiç mi bir şey almayacaksınız? Tabii ki alacaksınız. Palto, ayakkabı ve çanta... Çünkü eskiler der ki bu üçünün modası olmaz. Ayakkabı, çanta ve palto, süsten önce işlevsel açıdan önemlidir. Hâlâ indirimde olanlar, yani pazarcı deyimiyle 'akşam pazarına kalanlar' neler bir göz atalım.

AYAĞA DÜŞEN İNDİRİM
Shoe&Me: Ayakkabıda trend yaratan marka Shoe&Me'nin sahibi Kemal Türkkan'a göre bir dahaki kış krokodil desenli çizmeler daha da çok moda olacak. Shoe&Me şimdi o çizmeleri indirimli fiyattan (30-40 milyon lira) satıyor. Üstelik çizmelerle aynı renkte çanta da var. Camel, bordo ve siyah renkleri mevcut.

Elle: İnce burunlu ve ince topuklu ayakkabıların yanı sıra sportif çizgileriyle de geniş bir ürün yelpazesine sahipti. Şimdi tüm modellerde yüzde 50 indirime girdi. Bu arada çantalar da indirime dahil. Eğer Bonus Card sahibiyseniz yaptığınız alışverişleri üç taksitle ödeme şansına da var. Ayakkabı fiyatları 19 milyon 500 bin ile 55 milyon lira arasında değişiyor.

Derimod: Günlük giyimde rahatlıkla kullanabileceğiniz modellere ağırlık veren Derimod, yüzde 20'lerden başlayan indirimler yüzde 50'lere kadar varıyor.

Bata: Renkli ayakkabıları ve uygun fiyatlarıyla değişik alternatifler sunuyor. İndirimler yüzde 25'lerden yüzde 35'lere kadar uzanıyor. Fiyatlar 19 milyon 500 lira ile 50 milyon lira arasında değişiyor.

Teodem: İnce burunlu ayakkabıların iyi örneklerine rastlayacağınız Teodem'de indirim yüzde 50 civarında. Ayrıca deri mont ve çantalarda da indirim var.

İnci: Sezonun tüm trendlerini görebileceğiniz İnci indirime erken girmişti. O yüzden çoğu ürünlerin numarası tükendi.

Nine West: Çanta ve ayakkabının yanı sıra cüzdan gibi şıklığı tamamlayan aksesuvarlara da koleksiyonunda yer veren Nine West, yılbaşı öncesi girdiği yüzde 50 indirime devam ediyor. Ancak acele edin, numaranızı bulamayabilirsiniz.

Hotiç: Renk ve model açısından en geniş koleksiyona sahip olan Hotiç'te fiyatlar iyice aşağı düştü. 29 milyon lira ile 49 milyon lira arasında değişiyor.

Demirel: Nişantaşı'nın en eski ayakkabı mağazalarından biri olan Demirel'de de yüzde elli indirim var.

MODASI GEÇMEZ
Derishow: Modadaki klasik ve sade çizgisi nedeniyle büyük beğeni toplayan Derishow'un indirimi sürüyor. Paltolar ve kabanlar tek tük de olsa var. İndirim biterse üzülmeyin. Çünkü Derishow'un Nişantaşı Akkavak sokaktaki sürekli indirim mağazası "The End" her sezon ilaç gibi geliyor.

Derimod: Deri mont almanın tam sırası. Erkekler için olanların fiyatları 79 milyon ile 149 milyon arasında değişiyor. Kadınlar için kısa deri montlar 79 milyon - 189 milyon lira, uzun olanlar ise 139 milyon lira - 189 milyon lira arası.

Yargıcı: Erkek için ve kadınlar için kaban, mont, anorak ve ceketler bulunuyor. Tek tük de olsa uzun paltolardan kalmış. Eğer niyetiniz palto almaksa biraz acele edin. Yoksa beden bulamazsınız. Renkler camel, kahve ve vizon ağırlıkta... Fiyatlar ise 34 milyon 500 bin ile 37 milyon 500 bin lira arasında değişiyor.

Polo Garage: Polo'da ağırlıklı olaraka deri modeller kalmış. Ama kumaşlar da var. Kırmızı, gri, siyah renklerinde yakası kürklü olanlardan var. Derilerin fiyatları 94 milyon 500 bin Ğ 125 milyon lira arasında... Kumaş olanlar ise çok daha ucuz. 29 milyon 500 bin ile 42 milyon 500 bin arasında.

Mudo: Kaz tüyü erkek montları indirimde çok satılıyormuş. Fiyatı 29 milyon 500 bin lira. Uzun erkek pardösülerinin fiyatı 97 milyon 500 bin lira. Bayan paltolarının siyah, bej ve füme renkleri kalmış. Fiyatları 59 milyon 500 bin ile 69 milyon 500 bin lira arasında.

SİBEL ARNA


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır