kapat

21.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Superkupon
Scala hatasını anladı
Beşiktaş Teknik Direktörü geri adım atarak, "Takım içinde sadece futbolcular yok. 'İçimizdeki hain' sözünü, futbolcuları hedef göstermek için söylemedim" dedi

Önemli olan sızması
Beşiktaş'ın İtalyan çalıştırıcısı Nevio Scala, "Takım içinde arkadaşlarını satan bir hain var" sözlerinin yanlış anlaşıldığını, futbolcuları hedef göstermediğini söyledi. Scala, "Önemli olan kimin sızdırdığı değil, bu haberin dışarı sızdırılmış olması. Futbolcu da olabilir, başka bir çalışan da olabilir, bu takım içinde herkes olabilir" dedi.

Engin'den savunma
Olayların gereğinden fazla büyütüldüğünü belirten Scala, "Bu olayın dışarıya yansıtılması ile aile mahremiyeti bozuldu. Benim için bu konu kapanmıştır" diye konuştu. Bu arada menajer Sinan Engin, "Hoca futbolcuları hainlikle suçlamadı. Beşiktaş takımı içinde hain kelimesini hak eden bir futbolcu yok. " ifadesini kullandı.

Düren: Kaçmıştır
Beşiktaş Yöneticisi Mete Düren de, bazı şeylerin takım içinde kalması gerektiğini ifade ederek "Takımda bazı genç ya da tecrübesiz oyuncular var. Konuşma esnasında ağzından kaçırmış olabilir. Bu konuyu başkaları da konumuş olabilir. Önemli olan takım bütünlüğünün bozulmaması. Biz bunun için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

FATİH DOĞAN


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır