kapat

21.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Bu hafta hala çözülmesi gereken ekonomik problemlerin varlığının sizi rahatsız ettiği bir gerçek fakat bunların üstesinden Güneşin Balık burcuna geçişiyle birlikte gelebileceğiniz gözleniyor. Venüsün burcunuzda ilerlemeye devam etmesi size hem fiziksel çekicilik hem de finansal girişimlerinizde girişim cesareti veriyor. Aşk konusunda son derece şanslı olabileceğiniz bir devrede bulunuyorsunuz.Yöneticiniz Marsın Yay burcuna geçişi ile birlikte gözlerinizi daha uzak ufuklara çevirip kendinize yüksek hedefler belirleyebilir ve ideallerinizin peşinden gidecek cesareti kendinizde bulabilirsiniz.Yabancı ülkelerle kültürel bağlantılar ve seyahatler gündeminizde olacak
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Bu hafta birebir ilişki içinde bulunduğunuz insanların özellikle de eşiniz ya da ortağınız konumundaki kimselerin uzlaşmaz ve inatçı tutumları zaman zaman canınızı sıkabilir. Fakat güç oyunlarına sabırlı davranarak karşılık vermek hem esnekliğinizi arttıracak hem de dayanıklılığınızı denemek isteyenlere gerekli cevabı verecektir. Yöneticiniz Venüsün Koç burcunudaki konumu.özellikle aşk ilişkilerinizde gizliliğin hakim olmasını isteyebileceğinizi ve gözönünde olmayan eski bir aşkı tekrar canlandırabileceğiniz belirtiyor.Sizi ekonomik açıdan da rahatlatacak gelişmeler biraz riskli sayılabilecek girişimler sonucunda ortaya çıkabilir. Ortaklıklarınızda size kazanç sağlayabilecek kimselerle iş birliği içinde olmaya dikkat etmelisiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Bu hafta da yöneticniz Merkür Kovadaki geri hareketini sürdürmeye devam ediyor. Özellikle komünikatif konular eğitim ve yolculuk temaları gündemde olabilir ve ideallerinizi uygulayabileceğiniz alanlarda çalışmaktan zevk duyabilirsiniz.. İnandığınız ve değer verdiğiniz konularda birlikte çalıştığınız kimseler size pek çok konuda meydan okuyabilirler ve vizyonlarınızı oluşturmak konusunda onlardan isteğiniz yardımı alamayabilirsiniz. Fakat Merkürün geri hareketinden birebir ve özel ilişkilerinizde geçmişten kalan bazı sorunları çözmek için yararlanabilirsiniz. Fakat bunu yaparken sabırlı ve kararlı olmanız gerektiğini gözardı etmeyin. Balık burcuna geçecek olan Güneş aileniz ve yaşadığınız yerle ilgili güzel gelişmeleri gündeme getirmeye başlıyor.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Bu hafta her zamankinden daha fazla risk almaya meyilli olacağınız heyecanlı bir dönem olacağa benziyor. Gerek duygusal gerekse finasal açıdan yükseklere oynama arzusundasınız fakat yine de güçlü düşmanlarla karşı karşıya olabileceğinizi de gözardı etmemelisiniz. Radikal adımlar atma konusunda güçlü arzularınız var ,ama bunu organizasyonlar ve güçlü kimselerle birlikte yapmak yerine tek başınıza başarmayı deneyin ya da çok esnek olun. Ayaklarınızı yere sağlam basıp konuşmak ve anlaşmak için iyi bir zamandasınız. Fakat planladığınız bir çok şeyin sonuçlanması Merkürün geri gittiği sürece gecikebilir. 23 Şubatta Balık burcunda doğacak olan Yeni Ayla birlikte üzerinizden tüm baskıların kalkacağını hissederek yeni ufuklara yelken açabilirsiniz
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Bu hafta yapmanız gerekenlerin başında arkadaşlarınız ve ortaklıklarınızla ilişkilerinize bir göz atmak ve bu alanda ne gibi sorumlulukların sizi beklediğini görmek geliyor. Merkürün geri gideceği hafta sonuna kadar bazı zorluklar ve meydan okumalarla uğraşmak durumunda kalabileceğinizi gözönünde bulundurmalısınız... Marsın Yay burcunda ilerliyor olması ve Venüsün Koç burcunda bulunması aşk ve toplum yaşamınıza renk veren etkiler oluşturuyor.Güneş 18 Şubatta Balığa girdiğinde önünüze bir çok fırsat serilebilir. İş konusundaki araştırmalarınıza devam etmeli ve seçim yapmayı daha sonraya bırakmalısınız.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Bu hafta azim ,kararlılık ve çok çalışmayla aşılacak zorlu ama sonuçları karlı bir dönem olabilir.Yöneticiniz Merkür Kova burcunda geri gitmeye gitmeye devam ederken üstesinden geldiğinizi sandığınız iş ve sağlık sorunlarıyla yeniden karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu baskıyla kendinizi zaman zaman patlayacakmış gibi hissedebileceğiniz görülürken , 25 inde tekrar düzelmesiyle birlikte işler sandığınızdan çok daha rahat bir biçimde ilerlemeye başlayarak sizi şaşırtabilir. Sizi ekonomik bakımdan da mutlu edecek gelişmeler içinizi rahatlatarak hayatı daha rahat ele almanızı kolaylaştıracaktır.Bu devrede özellikle işlerinizi yola koymak için yeni yöntemler bulabilir ,ve buluşlarınız sizi ve çalışma arkadaşlarınızı daha da motive edecek nitelikte olabilir.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Yöneticiniz Venüsün karşıt burcunuz Koçta ilerlediği bu hafta size işiniz konusunda bir çok duygusal tatmin ve maddi kazanç getirecek gibi görünüyor .Venüs eş ve ortaklıklarınız temsil eden evde ilerlediği için bu alanda yeni insiyatifler sizi bekliyor demektir..Eğer yalnızsanız romantik yaşamınızın canlanacağına kesin gözüyle bakabilirseniz. Özellikle ortaklık temalarını geliştirmek için iletişime ağırlık verebilir ve birlikte yolculuğa çıkabilirsiniz. Birlikte alacağınız kararların ikinizi de mutlu edebileceği ve sizin önderliğinizin parnerinizi de rahatlatacağı gözleniyor. Geri giden Merkürün konumu aşk yaşantınızda geride bırakmış olduğunuz bir kişiyle yeniden karşılaşabileceğinizi ve ilişkiniz üzerinde tekrar düşünebileceğinizi öngörüyor.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Bu hafta yöneticiniz Marsın Yay burcuna girmesiyle oldukça rahatlamış görünüyorsunuz. Özellikle kaynaklarınızla ilgili oldukça önemli gelişmeler kaydedebileceğiniz fakat zorlayıcı seçimlerle karşı karşıya gelebileceğiniz bir dönemdesiniz. Elinizde neler olduğuna bakıp yatırımlarınızı akılcı bir biçimde ve acele etmeden yönlendirmenizde fayda var. Köklü sorunlara basit çözümler üretmeye çalışmak size bir yarar sağlamayacağı gibi Merkürün geri gittiği 25 Şubata kadar geçmişten gelen daha da karmaşık problemler üretebilir. Ayın 18 inde Balık burcuna girecek olan Güneş yaşamınızdaki aşk ve yaratıcılık temalarını canlandırıcı etkiler verecek ve sizi bir çok bakımdan rahata kavuşturacaktır.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Burcunuzda ilerleyen Plutonun etkisiyle bir dönüşüm geçiriyorsunuz ve Marsın burcunuzda ilerlediği bu dönemde bir şeylerin nihayet ilerlemeye başladığının farkına varıyorsunuz. Yenilenmiş bir enerji ve yaşamdan zevk alma duygusuyla dolacaksınız. Fakat sınırsız enerjinizle insanların her zaman sizin gibi davranması veya düşünmesi gerektiğini düşünmeyin ve onları zorlamayın. Sadece dirençle karşılaşır ve enerjinizi boşa harcamış olursunuz. Venüsün koç burcundaki konumu aşk yaşamınızda girişimci davranırsanız Karşıt burcunuzda ilerleyen yöneticiniz Jüpiter ortaklık konularından kar elde edebileceğinizi belirtiyor kazanacağınızı belirtiyor..
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Bu hafta eski zor koşullardan büyük ölçüde sıyrılıp azim ve kararlılıkla yeni ve uzun vaadeli projelere adım atabilirsiniz. Boğada ilerleyen yöneticiniz Satürnün etkileri deneyimlerinizin sonuçlarından iyi bir şekilde yararlandığınızı gösterirken gerek özgüveninizi gerekse yaratıcılığınızın güçlülüğünü size tekrar kanıtlamış bulunuyor.. Bu hafta Koç burcunda seyreden Venüs kariyerinizde yapabileceğiniz sıçramaların ve başarıların varlığını müjdeliyor. Toplum önünde olmaktan hoşlanabilirsiniz ve iş çevrenizde gelişebilecek yeni bir aşkla ayaklarınız yerden kesilebilir. Merkürün geri gideceği 25 Şubata kadar parayla ilgili eski koşulların varlığını gözardı etmeyin. Girişimlerinizi daha sonraya da bırakabilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Kendinizi düm gücünüzle vizyonlarınızı gerçekleştirmeye adayacağınız ve projelerinizi hayata geçirmek için seferber olacağınız bir devredesiniz. Bu periyodda bir çok engelin ve zorluğun sizi beklediğini görmek direncinizi zorlasa da, bu hafta sonunda nihayet bir şeylern yolunda gitmeye başladığını hissederek sevineceksiniz. Burcunuzda geri giden Merkür geçmiş deneyimlerinizin sizin için iyi birer baz oluşturduğunu belirtirken eskiden kalma bir çok koşulun varlığını pozitif anlamda kullanabilirsiniz.. Marsın Yay burcunda ilerleyişinin etkisiyle negatif enerjilerin baskısından kurtularak rahat bir nefes alacak ve arkadaşlarınızın desteğinden yararlanmanın keyfini çıkartabileceksiniz. Güneşin Balığa geçeceği 19 undan itibaren ise maddi fırsatlar artıyor.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Marsın Yay burcunda ilerleyişi enerjinizi iş yaşamınıza kanalize edeceğinizi belirtiyor. Önünüze açılacak fırsatların çokluğuna siz bile şaşırabilir fakat aşırı rakabet duygusuyla biraz hırslı davranabilirsiniz. Fakat Merkürün geri gideceği 25 ine kadar radikal kararlar almaktan kaçının daha sonra istediğinizi elde etmek için tüm enerjinizi seferber edebilirsiniz. Güneşin burcunuza geçeceği 18 inden sonra yaşam sevincinizin artışına güvenerek yeni ufukları keşfetmeye çıkabilir ve 23 ünde Yeni ayın da tetiklemesiyle bu enerjiyi uzun süre kullanabilirsiniz. Venüsün Koç burcundaki konumu maddi kısmetlerinizi arttırırken beklenmedik ikramiyeler sizi fazlasıyla sevindirebilir ve kendinize yeni yatırım fırsatları oluşturabilirsiniz.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır