kapat

21.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Superkupon
Baliç kurban!
F.Bahçe Teknik Direktörü: "Andersson oynasaydı, Baliç takımda olurdu. Takımda görev değişimleri futbolcuların mutluluğu için değil, F.Bahçe'nin başarısı için."

Uyumla zirveye
Fenerbahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli, ligde liderliğe yükselen takımının çıkışındaki en önemli etkenin futbolcuların saha içinde sağladıkları uyum olduğunu söyledi. Baliç'in yedekliğinden Serhat ve Revivo'nun çıkışına kadar birçok konuda açıklama yapan Denizli, sezon başından beri konuşulan kondisyon eksikliği iddialarının yanlış olduğunu kanıtladıklarını da ifade etti.

Kondisyon aynı
Denizli takımdaki değişimi anlatırken şunları söyledi: "İlk yarıda uyum dönemi geçirdik. Futbolcuların hem birbirlerine, hem de bana uyum sağlamaları gerekiyordu. 2. yarıda, ilk yarıdakinden daha çok koşmuyoruz. Ama önceleri çok top kaybı yapıyorduk ve tekrar kazanana kadar yoruluyorduk. Şimdi top kaybı azaldı ve fizik gücümüzün büyük bir bölümünü yaymaya başladık. Yani sorun güçte değil, saha içindeki uyumdaydı."

İkilileri değiştirdik
Baliç ile Andersson'un ligin ilk yarısında uyum içinde oynadıklarını sözlerine ekleyen Denizli, İsveçli futbolcunun sakatlanmasından sonra takımdaki dengelerin değiştiğini vurgulayarak şöyle devam etti: "Andersson sakatlanınca devreye diğer ikilimiz Revivo ve Serhat girdi. Eğer Andersson bugün olsaydı, Baliç takımda oynayabilirdi. Ama görev değişimleri futbolcuların mutlu olabilmeleri için değil, F.Bahçe'nin başarısı için."

FERUDUN NİĞDELİOĞLU


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır