kapat

21.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Dördü bir yerde
İş yaşamlarının yanı sıra çok iyi birer arkadaş olan Demet Şener, Ebru Şallı, Seren Serengil ve Eda Modoğlu birlikte cafe-bar açmak için kolları sıvadı

Son zamanlarda kurdukları yakın dostluğu ticari alanda bir ortaklığa dönüştürme kararı alan Ebru Şallı, Demet Şener, Seren Serengil ve Eda Modoğlu yaz başında açmayı düşündükleri cafe-bar için kolları şimdiden sıvadılar. Dört güzel, açacakları mekan için Bostancı ile Kalamış arasında uygun bir yer aramaya başladı. Kendilerine Claudia Schiffer, Cindy Crawford ve Naomi Campbell'ın ortak olarak işlettikleri ünlü Fashion Bar'ı örnek aldıklarını ifade eden güzeller, cafe-bar açma kararını, şov dünyasını ve gece hayatını iyi bilmeleri ve geniş bir çevreye sahip olmaları nedeniyle aldıklarını açıkladılar.

Magazin programı 'Dekolte'yi birlikte sunan Ebru Şallı ile Demet Şener'in yedikleri içtikleri ayrı gitmezken, bu ikiliye bir süre önce Seren Serengil de katılmıştı. Serengil'in eşi Ozan Kaçmaz ile Ebru Şallı'nın sevgilisi Harun Tan'ın çok samimi arkadaş olmaları da bu yakınlaşmanın bir dostluğa dönüşmesine yol açtı. Hatta Ebru Şallı, Seren ile Ozan'ın gizlice kıyılan nikah töreninde şahitlik bile yaptı. Seren Serengil'in bir diğer yakın dostu olan manken Eda Modoğlu'nun da gruba katılmasıyla birlikte sayıları dörde çıkan "güzel kankalar" sonunda biraraya gelip, ortak bir iş yapmaya karar verdiler.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır