kapat

21.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Lopez ve Martin'i tavsiye ediyorlar!
Milli Eğitim Bakanlığı'nın tavsiye ettiği eğitim araçları arasında, Latin şarkıcı Jennifer Lopez ve Ricky Martin'in kasetleri de var

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2000 yılında tavsiye etmeye uygun gördüğü eğitim araçlarını bir liste halinde ilan etti. Toplam 1154 eğitim aracının arasındaki, kitaplar, CD'ler, kasetler, eğitim setlerinin içinde, Rod Smith-Longman Yayıncılık Limited Şirketi'nce çıkarılan Jennifer Lopez ile Ricky Martin'in kasetleri de bulunuyor.

HAYDAR DÜMEN DE LİSTEDE
Tavsiye edilen diğer yayınlar arasında, Dr. Haydar Dümen'in "Çocuğun Cinsel Eğitimi", Nadir Nadi'nin "27 Mayıs'tan 12 Mart'a", Prof. Dr. Mesut Gülmez'in "Tüm İnsanlar...İnsan Hakları Eğitimi İçin El Kitabı", Yunus Nadi'nin "Cumhuriyet Yolunda" kitapları var. Dünyaca ünlü yazarlar William Shakespeare, Mark Twain, Oscar Wilde ve Franz Kafka'nın eserleri ve eserlerini konu alan kasetler de var.

Ayrıca, Amerikan Deprem Araştırma Merkezi'nce hazırlanan "Earthquake and Schools (Deprem ve Okullar) ve "Earthquake Safety Program for School Course (Devlet ve Özel Okullarda Depremin Etkilerine Karşı Eylem Hazırlama Planı)" isimli video kasetler de tavsiyeli eğitim araçları arasında bulunuyor. Tavsiye edilen yayınlar bir bültende ilan edilerek okullara gönderildi.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır