kapat

21.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ankara'da unutuldum
Demirel, hakime dert yandı: Hukukun bazı kompartmanları bizi unuttu. Ne ile suçlandığımızı bile bilmiyorum

Egebank'ın eski sahibi Murat Demirel hakkında İstanbul 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nin Deniz Olguntürk isimli bir işadamının şikayeti üzerine, 3 milyon dolarlık usulsüz kredi kullandırmak suçundan açılan dava nedeniyle, talimatla ifade verdi. Demirel, dün, Ankara 8'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. Duruşmadan önce gazetecilerle sohbet eden Demirel, cezaevine girdikten sonra sağlığının daha da kötüye gittiğini belirterek, "Ama Allah'a şükür, bu şekilde mücadele ediyorum. Şimdi yine adaletin karşısındayım. Gerçekler açığa çıkacak" dedi. Cezaevinde 150'nci gününü doldurduğunu hatırlatan Demirel, "Ankara'da unutulduk. Hukukun bazı kompartmanları bizi unuttu. Ne ile suçlandığımızı dahi bilmiyorum" diye konuştu.

BORCUMU ÖDEYECEĞİM
Yurtbank ve Sümerbank'ın sahiplerinin tutuklandıklarından 15 gün sonra dava açıldığını söyleyen Demirel, şöyle konuştu: "Nihayet bizim de iddianamemizin hazırlandığını duydum. Çok şükür kendimizi savunabilecek bir platform var artık. Bir komplo ile herkes tarafından suçlandık. 5 aydır zulüm içinde neyi beklediğimizi bilmeden kapalı bekliyoruz."

Demirel, off-shore'zedelere dönük ödeme planının Cuma ya da en geç Pazartesi günü açıklanacağını da söyledi. Bankasının bir gecede el konulmasından kaynaklanan sıkıntılar yaşadığını belirten Demirel, mudilerine herhangi bir kayba uğratmadan borçlarını ödeyeceğini söyledi.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır