kapat

11.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yazarlar
Sevgililer Günü çılgınlığı!
14 Şubat'ta sevginizi billboardlara yazabilir, helikopter kiralayıp sevgilinize gökten kırmızı gül yağdırabilirsiniz

14 Şubat Valentine's Day yani Sevgililer Günü, gitgide büyüyen bir sektör. Bugünün simgesi gül ve çikolata ama şimdi çiftler birbirini daha çılgın sürprizlerle kutluyor. Türkiye'de de özellikle son yıllarda daha çok ilgi gösterilen bu gün için mağazalar özel indirime girdi bile.

SEÇENEK ÇOK
Gelelim çılgın sürprizlere.. Sevgilisinin evinin üzerine gökyüzünden kırmızı gül döktürmek isteyenler için, bir saatlik helikopter kiralamanın ücreti 850-1000 dolar (581-684 milyon lira) arası değişiyor. Tabii güllerin parası ayrıca ödeniyor! Lufthansa Seyahat'in hazırladığı özel pakette, Paris, Roma, Londra veya Berlin gibi şehirlerden birine 2 kişi için gidiş-dönüş bileti ile İstanbul Hilton Otel'de kullanabilecek 85 dolarlık (58milyon lira) bir hediye çeki bulunuyor. Bu özel paketin değeri 410 dolar (280 milyon lira).

ÇÖLDE ÇAY
Daha romantik takılmak isteyenler Birleşik Arap Emirlikleri Emirates Havayolları'yla Al Maha Çölü'ne gidebilir. İki kişi için 5 bin 946 doları (4 milyar 67 milyon lira) gözden çıkardığınızda beş gün boyunca Al Maha Desert Resort'ta Bedevi çadırından esinlenek hazırlanan suitlerde konaklayabilir, deve sırtında çöl gezintisine çıkabilirsiniz.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır