kapat

11.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Kova burcunda ilerleyen Güneş ve Merkür bu hafta sosyal ortamlarda gerçekleştireceğiniz grup çalışmalarının yoğunlaşabileceğine işaret ediyorlar. İdeallerinizi gerçekleştirmek için güçlü motivasyonlara sahip olabileceğiniz bu devrede arkadaşlarınızın yardımını ve desteğini birçok konuda alabilirsiniz. Enerjik ve yardımsever tavırlarınız organize çalışmalarda çok başarılı olabileceğinizi vurguluyor. Geri gitmeye devam eden Merkür, zaman zaman iletişim sorunları yaşayabileceğinize işaret ediyor.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Mesleki konuların ön planda bulunacağı bir haftadasınız. Güneş ve Merkür, toplumda ön plana çıkma isteğinizi artırıyor. İşinize karşı güçlü sorumluluklar duyabileceğiniz ve zaman zaman oldukça önemli atılımlar yapabileceğiniz bir devredesiniz. Otoriteler, çalışma arkadaşlarınız ve ortaklarınızla zaman zaman gerilimler yaşayabileceğiniz görülürken bu durumun ev yaşantınızı olumsuz etkilememesi için ılımlı davranmalısınız. Geri giden Merkür, iş anlaşmalarınız konusunda dikkatli olmanızı öğütlüyor.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Kova burcunda ilerleyen Güneş ve Merkür, bu hafta kendinizi geliştirebileceğiniz her türlü konuya ilgi duyabileceğinizi belirtiyor. Yabancı ülkeler ve kültürlerle ilişkilerinizde yoğunlaşma gözlerken, yeniyi keşfetmek için büyük bir arzu duyabilirsiniz. Ticari ve eğitimle ilgili konularda girişimler yapmak için uygun bir devredesiniz. Aynı şey duygusal ilişkileriniz için de söylenebilir. Fakat yöneticiniz Merkür'ün geri hareketi yolculuklarınızda ve iletişimde aksamalara neden olabilir.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Güneş ve Merkür, paylaşımlarınızın ön planda olabileceği bir haftayı belirtiyor. Gezegenlerin konumu sizi paylaştığınız değerleriniz konusunda girişim yapmaya motive edecektir. Duygusal ve cinsel yoğunluğunuz, sizi eşiniz ve sevdiğinizle daha yakın ilişkiler kurmaya yönlendirebilir. Bu hafta girişim yapacaksanız bunu sevdiğiniz bir insanla birlikte gerçekleştirmeyi tercih edebilirsiniz. Merkür'ün geri hareketi vergi, sigorta ve miras gibi konularda eskiden kalma koşulları gündeme getirebilir.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Karşıt burcunuzda ilerleyen gezegenler bu hafta sizi ortaklık konularında etkilerken anlaşmalarınız, para alışverişleriniz, ilişkileriniz ve özel yaşamınızda güçlü olduğu kadar gerilimli etkiler de hissedebileceğiniz gözleniyor. Cesur ve kararlı davranışlarınız ortaklıklarınız üzerinde güven verici etkiler yaratacaktır. Yöneticiniz Güneş'in durumu yalnız başınıza karar almaktan kaçınabileceğinizi belirtiyor. Geri giden Merkür anlaşmalar konusunda alacağınız kararlara maksimum dikkat etmeniz gerektiğini vurguluyor.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Güneş ve Merkür, bu hafta rutin işlerinizin ve sağlıkla ilgili konuların ön planda olabileceğini belirtiyor. Çalışma koşullarınızda yenilenme ve çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizde artış olduğunu farkedebilirsiniz. Kendinizin ve çevrenizdekilerin sağlığı bu devrede sizin için çok önemli olabilir. Fiziksel ve ruhsal sağlığınızı korumaya yönelik önlemler almak isteyebileceğiniz bir devredesiniz. Merkür'ün geri hareketi günlük çalışmalarınızda aksamalara ve sağlıkla ilgili bir konunun ortaya çıkmasına neden olabilir.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Kova burcunda ilerleyen gezegenler aşk, sosyal yaşamınız ve spekülatif konularda yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz fırsatları gündeme getiriyor. Kendinizi ifade etmek için pek çok fırsat bulabilir, aşk ve toplumsal yaşamınızda yenilikler yapmayı isteyebilirsiniz. Güneş ve Merkür, enerjinizi yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz konulara kanalize etmenizi kolaylaştıracaktır. Bu devrede sevgi konusunda girişim yapmak için kendinizi cesaretli hissedebilir, fakat yine de sevdiğinizle çatışmalar yaşayabilirsiniz.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Güneş ve Merkür, Kova burcunda ilerliyor ve ev ve aile yaşamınızı hareketlendirecek etkiler veriyorlar. Kendinizi sevdiklerinizle bir arada hisstmek sizi oldukça mutlu edecektir. Yaşadığınız yer ve güvenliğiniz için masraf yapma isteğiniz bu devrede artabileceği gözlenirken gayri menkul alım satımı gündeme gelebilir. Merkür, yuvanızda geçmişten kalan bazı sorunları tekrar gündeme getirerek tartışma ortamına yol açabileceğinden dikkatli olmalısınız. Maddi konulara hareketlenme geliyor.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Kova burcunda ilerleyen Güneş ve Merkür, bu hafta yakın çevrenizle ilgili konularda gelişmeler yaşayabileceğinizi bildiriyorlar. Çevreyle olan iletişiminizin yoğunlaşacağı ve özellikle eğitimle ilgili seyahatlerinizin sıklaşabileceği bir devredesiniz Geri giden Merkür iletişimle ilgili problemler yaratabileceğinden anlaşmalarınızda ve yolculuklarınızda ertelemelerle karşılaşabilirsiniz. Bu hafta burcunuza geçecek olan Mars'ın konumu, yakın çevrenizde başlayacak bir aşkın habercisi olabilir.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Bu hafta Kova burcunda ilerleyen gezegenler sizi kaynaklarınız konusunda etkiliyor. Güneş ve Merkür'ün kaynaklarınızı temsil eden sektörde bulunması, bu devrede finansal konularda girişim yapma isteğinizi güçlendirebilir. Zaman zaman sabırsızlık eğilimi gösterseniz de sabit gruptaki yoğunlaşma temkinli davranma isteğinizi güçlendirecektir. Merkür'ün geri hareketi harcamalarınızın yoğunlaşabileceğine işaret ederken eski koşulları tekrar gündeme getirebilir.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Burcunuzda ilerleyen ilerleyen Güneş ve Merkür, sizde bir enerji yoğunlaşması yaratabilir ve kendinizi pek çok konuda cesaretli hissedebilirsiniz. Fiziksel görüntünüz üzerinde durabileceğiniz bu devrede değişimler için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Geri hareket eden Merkür'ün burcunuzdaki Uranüs'le birleşmesi, sözlerinizde aşırılıklara kaçabileceğinizi belirtirken söylemlerinizde dikkatli olmanız gerektiğini vurguluyor. Kararlarınızı alırken dikkatli olmakta fayda var.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Güneş, bilinçaltınıza güçlü etkiler gönderiyor. Bu hafta girişimlerde bulunmak için güçlü itilimler duyabilir, fakat uygulamaya koymakta güçlük çekebilirsiniz. Planlama yeteneğinizin üst boyutta olabileceği bu devrede enerjinizi yardımlaşmayla ilgili konulara yönlendirebileceğiniz görülüyor. Bu devrede cinselliğinizi yoğun olarak hissedebilir ve gizli ilişkiler yaşamaya hevesli olabilirsiniz. Geri giden Merkür'ün Uranüs'le birleşmesi, unutkanlığa ve uykusuzluğa yol açabilir.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır