kapat

10.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
İlk hedefimiz Akmerkez!
Ünlüler yarışmacı olsaydı 680 milyar lirayı nasıl harcardı?

Ajda Pekkan/1 milyon da borçlanırdım
Ben 1 milyon doları 15 dakikada harcar, öbür 15 dakikada ise üzerine 1 milyon dolar borçlanırım. Alacaklarımı saymama gerek yok. Ben 15 dakikada o parayı harcardım. (Kendine güveninden dolayı yarışmanın galibi Ajda Pekkan.)

Zeynep Tokuş/Sevdiklerime yemek ısmarlardım
Hemen en lüks mağazaların olduğu Nişantaşı semtine gider o mağaza senin, bu mağaza benim dolaşırdım. Bugün Chanel mağazasında bir deri mont 3 milyar lira. Sevdiklerime en iyi kıyafetleri, çanta ve ayakkabıları aldıktan sonra toplu halde onları en pahalı restorana götürüp yemek ısmarlardım. (Hesabı peşin isterse süre yetebilir.)

Muazzez Ersoy/Az bile gelirdi
Geçen gün bir televizyonda görmüştüm. Bir elmas çıkartmışlar. İşlenip satışa çıkartılacakmış. Sanırım değeri 1 milyon doların üzerinde. Onu satın alırım. Eğer 1 milyon dolarım onu almaya yetmezse bir tane Renoir tablosu, bir tane Michelangelo tablosunu bunlar 1 milyon dolar yapar zaten. Belki geçer bile.. (Muazzez Ersoy bir kerede 200 bin dolardan fazla harcadığı için elenirdi.)

Pınar Eliçe/Takıya takılırdım
Neler almazdım ki. Önce Gucci'ye, ardından Prada'ya girerdim. Her modelden bir çanta ve ona uygun kıyafetler seçerdim. Tiffany ve Bvlgari'den yakut, elmas ve pırlanta takılar alırdım. Rolex mağazasına girer, kendime her serisinden bir saat seçerdim. Sanıyorum limiti aşmaya bu kadarı yeter. (Sayın Eliçe, adını sayamadığı markalardan özür diler.)

Tan Sağtürk/Dans grubu kurardım
Eğer bu yarışmaya yarışmacı olarak katılsaydım bu parayı yurtdışındaki ajanslara ve menejerlere vererek, dünyanın en iyi dansçılarını getirtirdim. Böylece kendi dans grubumu kurardım. Sonra da gidip bir tekne alırdım. Herkesi Ege'de sualtı dalışına çıkarırdım.

Özlem Yıldız/Pahalı ev eşyası alırdım
En ünlü mağazalara girer bol bol kıyafet ve ayakkabı alırdım. İkinci durağım bir beyaz eşya mağazası olurdu. En pahalı markalardan evimin bütün eşyalarını yenilerdim. Gilan gibi büyük mücevher mağazalarına gider, kendime elmas, yakut ve pırlantadan oluşan takı setleri düzerdim. (Özlem Yıldız çeyize yatırım yapıyor.)

Demet Şener kürk sever
BÜyÜk mağazaların bulunduğu bir alışveriş merkezine girer önce soluğu Gilan'da alırdım. Burada pırlanta yakut ve elmaslardan oluşan pahalı mücevherler, Gucci'den bir kürk manto seçerdim. Sonra bir seyahat acentesinde tatil rezervasyonu yaptırırdım; Fuji Adaları'ndan bir ada kiralardım.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır