kapat

05.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yazarlar
SiIivri'de 50 Nataşa Yakalandı
Gümrük memuru Nataşa

ESENYURT Jandarma Komutanlığı'na ekipleri tarafından Gümüşyaka, Selimpaşa, Silivri ve Kumburgaz bölgesindeki 21 otel, bar ve gece kulübüne yapılan baskınlarda çoğunluğunu Moldovya ve Ukrayna uyruklu 50 hayat kadını gözaltına alındı.

Gözaltına alınan kadınlar arasında ülkelerinde manken, doktor, laborant, öğretmen, dadı, gümrük memuru ve kolej öğrencilerinin bulunması dikkat çekti. Para karşılığında fuhuş yapmak üzere İstanbul'a gelen ve baskın sonucu yakalanan yabancı uyruklu kadınlardan Spor Koleji Basketbol bölümü öğrencisi Stela Postolache, gümrük memuru Olha Trachuk ve dadılık yapan Oksana Conerela, fuhuş yapmak için İstanbul'a geldiklerini belirterek bu durumdan ailelerinin de haberinin olduğunu söyledi. Kadınlar, ekonomik zorluklar nedeniyle bu işi yaptıklarını belirttiler.

6 AYDA 300 SINIRDIŞI
Esenyurt Jandarma Komutanlığı ekipleri, son 6 ay içinde yapılan baskınlarda 300 yabancı uyruklu kadının sınırdışı edildiğini belirterek bu kadınlardan 12'sinin "kadın pazarlamak" suçundan cezaevine girdiğini bildirdi. Ayrıca yapılan baskınlarda yakalanan ve çoğunluğunu Moldovya ve Ukrayna uyruklu kadınlardan 3 tanesinin AIDS, 50'sinin de bulaşıcı hastalık taşıdığı kaydedildi.

Mustafa KAYA


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır