kapat

03.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Başkan mısın futbolcu mu?

F.Bahçeli Baliç, artık futbolcu mu başkan mı olduğuna karar vermek ve tutarlı hareketlerin içinde olmak zorunda. Hem iyi futbol oynamayacaksın, hem de takımın ya da kulübün sahibi başkanı gibi tavrın olacak. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir futbolcu görüntüsü yok.

Baliç'in bir tek patronu var, o da Mustafa Denizli. Baliç şunu iyi bilmeli ki, F.Bahçe Kulübü ve takımı kreş değil. Ne Mustafa Denizli ne de başka birisi Baliç'e terbiye kurallarını hatırlatmak zorunda değildir. Biz Baliç'i futbolcu gibi sahada görmek istiyoruz. Baliç'in fiyatı, Türkiye standartlarının üzerinde. Baliç F.Bahçe takımının ya da kulübünün sahibi gibi hareket edeceğine, saha içinde, kazanan F.Bahçe takımının kazandıran patron futbolcusu olsun.

Yumruğunu vur başkan!
F.Bahçe'nin kadrosunda Serhat, Ali Güneş gibi gencecik, henüz filiz olan futbolcular var. Bunlar Elvir Baliç'i futbolcu olarak örnek almak isterlerse, hangi yönünü örnek alsınlar?

Sayın Başkan Aziz Yıldırım'a da hatırlatmak istediğim bir konu var: F.Bahçe, Yeniçeri Ocağı değildir. F.Bahçe Kulübü'nün başkanı, ne zaman olursa olsun, bu tür terbiyesizliklere asla izin vermez. F.Bahçe'nin futbol çarkı hâlâ düz dönmüyor. Üstüne üstlük böylesine abuk görüntüler F.Bahçe'yi iyiye değil, kötüye götürür. Hiç kimsenin, kim olursa olsun, F.Bahçe'nin geleceğiyle, geçmişindeki süper güzellikteki mazisiyle alay edip ayaklar altına almaya hakkı yoktur.

Sayın Başkanım Aziz Yıldırım, senden tek şey rica ediyorum: Yumruğunu masaya vur. Yoksa, yoksa... İşte diğer ikinci 'yoksa'yı açıp, ne demek olduğunu söylemeye ne yazının içinde ne de dışında dilim elvermiyor.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır