kapat

03.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Saçmalığa bakın!
Minibüsten büyük araçların OGS gişelerinden geçememesi büyük tepki alıyor; bu ilkelliğin en kısa zamanda giderilmesi isteniyor

HESAPSIZLIK
KISA adı OGS olan "Otomatik Geçiş Sistemi", hesapsızlık yüzünden büyük bir kusurla devreye sokuldu. Sistem, minibüsten büyük araçların geçişine tamamen kapalı. Bu araçlar sistemden yararlanamıyor.

TIKIYOR
YOLCU kapasitesi 18'in üstünde olan midibüsler, kamyonetler, kamyonlar ve otobüsler OGS'lerden geçemiyor. Bu da tıkanmalara yolaçıyor. Sabah ve akşam saatlerinde köprü ve otoyollar mahşere dönüyor.

ÇÖZÜMLEYİN
İSTANBULLULAR her türlü aracın OGS'lerden geçişini sağlayacak teknik düzenlemenin derhal yapılmasını istiyor. Emniyet Müdürü Kazım Abanoz da sistemi sorunlu buluyor; "sıkıntı yarattığını" söylüyor.

Gişeler kaldırılsın
Bir çok sorunu çözdük, çeteleri ve faili meçhulleri ortadan kaldırdık: ama şu OGS işini halledemedik. Gişeler ya tamamen kaldırılsın, ya da hepsi otomatik geçişli olsun. OGS sistemindeki kusurlar, İstanbul'da yaşanan trafik kargaşasında ciddi rol oynuyor. OGS uygulamasına en kısa zamanda bir standart getirilmeli.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır