kapat

01.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Lucescu'ya taciz
Trabzonlu gazeteciler, basın toplantısında "Emre'nin o hareketini görmedim" diyen Lucescu'ya 'Has..r' çekti

Talihsiz diyalog
2 ay önce o zamanki G.Antep Teknik Direktörü Erdoğan Arıca ile talihsiz bir diyalog yaşayan Trabzonlular, dün de G.Saray Teknik Direktörü Lucescu'ya tacizde bulundu. Basın toplantısı biterken, bir yerel muhabir Romen hocaya "Emre'nin hareketine ne diyorsunuz?" şeklinde soru yöneltti. Lucescu, "O pozisyonu görmedim" deyince, Trabzonlu gazetecilerin arasından "Has..r" diye bir ses yükseldi

"Beyler ayıp oluyor"
Lucescu olayın farkına bile varmazken, tercümanı Turgay Vardar, "Kim söyledi onu? Beyler ayıp oluyor" diyerek hocasını uzaklaştırdı. Lucescu, maçla ilgili şunları söyledi: "Daha fazla gol atabilirdik. Çok gol kaçırınca, aklıma ligdeki 1-1'lik maç geldi. Yaptığımız muhteşem hazırlığın karşılığını aldık. İkinci yarıda onları sahadan sileceğimizi biliyordum. Futbolcularda bu güven ve hırsı gözledim."

"Trabzon bu değil"
"Trabzon, gücünün ve yeteneklerinin farkında olmadan oynadı. Gerçek Trabzon bu değil. Emre'nin rakip tribünlerden tepki görmesi, onun Galatasaray'ın en önemli silahlarından biri olduğunu gösterir. Emre büyük futbolcu olma yolunda." Bu arada Futbol Koordinatörü Cüneyt Tanman'ın, sarı kart görmesine yol açan hareket nedeniyle Emre'nin dikkatini çekeceği öğrenildi.

SÜLEYMAN GÜLTEKİN


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır