kapat

01.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Güneş ve Merkür'ün konumları grup çalışmaları organizasyonlar ve arkadaşlarınızla birlikte yürüttüğünüz işlerinizde başarı vaadediyor. Bu konular size aradığınız yükselme fırsatını ve yüksek mevkideki kişilerin desteğini kazandırabilir. Enerjinizi ideallerinizi gerçekleştirmeye kanalize edebilir ve bu konuda dostlarınızdan destek görebilirsiniz. Akrep burcunda seyreden Mars borç alacak ilişkilerinize hareket kazandırırken konularla gelebilecek yolculuk ve ticaret fırsatlarının gündemde olacağını belirtiyor.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Venüs ve Merkür kariyeriniz konusunda güçlü motivasyonlara sahip olabileceğinizi belirtirken otoritelerin dikkatini çekerek beğeni kazanabileceğinizi vurguluyor. Fakat işlerinizin yoğunluğu nedeniyle aşırı çalışmak zorunda kalıp, yolculuğa çıkabililirsiniz. Akrep burcunda ilerleyen Mars sayesinde enerjinizi paylaşımlarınızı arttırmaya yönlendirebilirsiniz. Balık'ta ilerleyen yöneticiniz Venüs sayesinde yaratıcılığınız da oldukça yüksek olabileceğinden ideallerinizi gerçekleştirme fırsatları bulabilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Güneş ve Merkür'den rahatlatıcı etkiler alıyorsunuz. Seyahatlere ve yeni konularla gelebilecek fırsatlara açıksınız. Gezegenlerin enerjisi size eğitim ve ticaretle ilgili konularda fırsatlar getirebilir ve ufkunuzu genişletme fırsatı bulabilirsiniz. Akrep burcunda ilerleyen Mars iş ilişkilerinize rekabet getirirken yalnız çalışmaktan hoşlanmayabileceğiniz gözleniyor. Balık'taki Venüs ise duygusal yaşamınıza yoğunlaşabileceğinizi ve paylaşımlarınızı artırabileceğiniz bir devrede bulunduğunuzu vurguluyor.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Güneş ve Merkür hisseli paralar konusunda önemli gelişmeleri gündeme getirebilir. Başkalarının paraları ya da ortak paylaşımlarınızla ilgili kararlar almak sizi sıkabilir ve yorulmanıza neden olabilir. Fakat Venüs'ten ve Mars'tan çok rahatlatıcı etkiler alacağınız gözlenirken eşiniz ve ortağınızla birlikte pek çok gezi ve ticari yolculuk için fırsatlar bulabilir yeni çevrelerde aradığınız şartlara kavuşabilirsiniz. Eğitim konularında da çok başarılı olabileceğiniz bu devrede çevre değiştirmek başarınızı olumlu etkileyebilir.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Güneş ve Merkür ikili ilişkilerinizdeki gelişmeleri artırırken anlaşmalar vazgeçemeyeceğiniz konuların başında gelebilir ve bu devrede tek başınıza hareket etmekten zevk almayabilirsiniz. Eşiniz veya ortağınızla birbirinize destek olabilir değişen şartlara kolaylıkla uyum sağlayabilirsiniz. Bu hafta Akrep burcunda ilerlemeye devam eden Mars'tan aşk ve toplum yaşantınızı canlandırcı etkiler alıyorsunuz. Yaratıcı yönünüzü başarıyla ortaya koyabileceğiniz ve kendinizi çok iyi ifade edebileceğiniz bir devredesiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Güneş ve yöneticiniz Merkür günlük işleriniz ve mesleğinizle ilgili konuları ön plana çıkartıyor. Pratik ve somut yaklaşımlarınız girişimlerinizi hayata geçirebilmeniz açısından son derece olumlu sonuçlar verebilir. Fakat işyerinizde oluşabilecek rekabetlere karşı hazırlıklı olmanızda fayda var. Sağlığınızı ve fiziksel kondisyonunuzu destekleyecek önemli girişimlerde bulunabilirsiniz. Akrep'te ilerleyen Mars yaşam enerjinizi desteklerken aşk konusunda güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Merkür ve Güneş toplumsal yaşamınıza iyiden iyiye yoğunlaşabileceğinizi ve sevdiğinizle zihinsel iletişiminizin artabileceğini vurguluyor. Aşk yaşamınızda gerginliklere açık olsanız da enerjinizi olumlu yönlendirebilirseniz. Mars'ın Akrep'teki konumu parayla ilgili yenilikler yapabileceğinizi belirtirken, Venüs'ün bu hafta Balık burcunda ilerliyor olması sağlık, hijyen ve günlük işlerinizi yoluna koyma konusunda bilinçli bir devreye girdiğinizi ve varolan sorunlarınızı kolaylıkla aşabileceğinizi belirtiyor.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Venüs'ten çevresel şartlarınızı destekleyici etkiler alıyorsunuz. Eğlenceli yolculuklar ve davetler gündeminizde yeralırken toplumsal yönünüz iyice desteklenebilir. Merkür'ün ve Güneş'in Kova'daki konumları evinizde çıkabilecek harcamaların varlığına işaret ediyor. Bu devrede evinize ve güvenliğinize olan düşkünlüğünüzün artabileceği gözlenirken ailenizle daha yoğun bir iletişim kurma isteğiniz güçlenebilir. Burcunuzda ilerleyen Mars fiziksel enerjinizi ve girişimlerinizi destekliyor.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Kova burcunda ilerleyen Güneş ve Merkür yakın çevrenizde artabilecek iletişime dikkat çekerken yapabileceğiniz kısa yolculuklarda artış gözleyebilirsiniz. Eğitim konularında harekete geçmek ve ticari kararlar almak için uygun bir devredesiniz. Balık burcunda ilerleyen Venüs ailevi ilişkileriniz ve girişimleriniz konusunda olumlu bir devrede bulunduğunuza işaret ediyor. Evinizi güzelleştirmek için harcamalar yapabilir ve yuvanızda bolluk duygusu yaşayabilirsiniz.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Bu hafta sizin için ön planda gelen konuların başında parasal konular geliyor. Güneş ve Merkür enerjinizi kaynaklarınızı düzenleme konusuna yönlendirebileceğinizi açıklıyor. Güneş bu konuda bolluk verirken Merkür'ün varlığı hesapta olmayan harcamaların bütçe dengenizi bozabileceğini vurguluyor. Akrep burcunda ilerleyen Mars ideallerinizi desteklerken yapmak istediğiniz yenilikler için motivasyon sağlayabilir. Balık'ta ilerleyen Venüs ise çevresel şartları lehinize çevirebileceğinizi vurguluyor.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Burcunuzda ilerleyen Güneş Merkür'ün etkilerini zihinsel aktivitenizde ve genel anlamda iletişiminizde hızlanma olarak hissedebilirsiniz. Fiziksel ve mental enerjinizin, cazibenizin ve girişimci ruhunuzun güçlü olacağı olumlu bir devredesiniz. Akrep burcunda ilerleyen Mars mesleki çalışmalara verdiğiniz önemi artırırken ideallerinizi gerçekleştirmek için yorulmadan çalışabilirsiniz. ve akılcı yatırımlarla kaynaklarınızı destekleyebilirsiniz. Balıkta ilerleyen Venüs beklenmedik parasal kısmetleri müjdeliyor.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Güneş ve Merkür'ün varlığı bilinçaltınızı zorlayıcı etkiler yaratabilir.. Merkür planlama yeteneğinizi arttırırken , zihinsel faaliyetlerinizi konuşmaktan çok yazmaya ve okumaya yönlendirebilirsiniz. Fakat Merkür'ün enerjilerini olumlu yönlendiremediğiniz takdirde iç huzursuzluğu ve uykusuzluk gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Akrep burcunda ilerleyen Mars organizasyon konularında çok başarılı olabileceğinizi vurgularken burcunuzdaki Venüs aşk yaşantınızda çok dikkat ve beğeni toplayabileceğinizi belirtiyor.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır