kapat

01.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Latin rüzgârlarının ardındaki Jennifer
Bronx'tan çıkıp rüya gibi Hollywood'a gitti, şimdi müziğin zirvesine oynuyor. Latin rüzgârını arkasına alıp Grammy'e kadar uzandı. Seksi dansları ve cool duruşuyla erkeklerin yüreğini hoplatan Jennifer Lopez, ikinci albümü "J. Lo"da duygusal yüzünü ve kadınlığını da ortaya çıkarıyor

10 yıl önce New York'un kenar mahallelerinden Bronx'ta sıradan bir hayat yaşayan Porto Ricolu Jennifer Lopez, artık dünyanın en seksi, en ünlü, en çok kazanan kadınlarından biri. Ünlü yuvarlak poposu, egzotik bir hava yaratan esmer teni, cool duruşu ve bu duruşuyla çelişen duygusal bakışlarıyla 90'lara damgasına vuran Lopez hem oyuncu, hem şarkıcı, hem de dansçı. FHM dergisi okurları onu dünyanın en seksi kadını seçti, People dergisinin en güzel 50 insan listesinde de üst sıralarda. Hollywood'da sağlam bir kariyeri, Sony müzikle iyi bir anlaşması, iki albümü, iki liste başı şarkısı, ona tapan milyonlarca hayranı ve bir sürü parası var. Ama yeni albümü "J. Lo" ile müzik dünyasında da kalıcı olmaya kararlı olduğunu gösteren Lopez'i asıl çekici kılan yanı, her gün onlarca örneğini gördüğümüz taşbebeklerden değil başarıları, kırgınlıkları ve kavgalarını herkesin gözü önünde yaşayan gerçek bir karakter olması.

HIRSLI VE YETENEKLİ
"Çalışırsan başarırsın" mantığı üzerine kurulu Amerikan rüyasını gerçekleştiren Jennifer Lopez hırslı, azimli, ısrarlı bir kadın.

Bir yandan "The Cell" ve "The Wedding Planner" filmleriyle sinemayı ihmal etmezken öte yandan ikinci albümü "J. Lo"ya imza atan Lopez yine zirveye oynuyor. Yeni albümü onun müzik dünyasında kalıcı olmaya niyetli olduğunu kanıtlıyor. "Eski" sevgilisi Puff Daddy'nin de katkılarıyla albümde zenci müziğinin etkisi büyük. Ama Latin ögelerini de ihmal etmeyen Lopez ünlü Latin şarkıcı Chayenne'le düet yapmayı da ihmal etmemiş.

Albümün en iyisi olan ilk single "Love Don't Cost A Thing" listelerde bir numaraya kuruldu bile.

Herkes onu seviyor. Çünkü Lopez seksi ve cool imajla başladığı kariyerinde artık utangaç, hassas, duygusal yüzünü açık ediyor; yapay bir yıldız değil gerçek bir kadın olarak karşımıza çıkıyor.

En son dedikodu ise, Jennifer'in "belalı" sevgilisi Puff Daddy'den ayrıldığı ve Love Don't Cost A Thing'teki dansçılardan biri ile aşk yaşadığı yolunda.

Yeni filmi The Weeding Planner'ın galasına yalnız gelen Lopez, bu davranışıyla dedikoduları da doğrulamış oldu.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır