kapat

01.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Kırmızıgül sosyeteden dışlandı
Mahsun Kırmızıgül, sosyetenin en gözde spor kulübü olan Hillside'a, 'üyelik şartlarına uygun olmadığı' gerekçesiyle kabul edilmedi!

Üyelerini büyük titizlikle seçen ve tamamını sosyetenin ünlü isimlerinin oluşturduğu, Alarko Grubu'na bağlı Etiler'deki Hillside Spor Kulübü, geçen hafta üyelik için başvuran şarkıcı Mahsun Kırmızıgül'ü, "Yaşam tarzı ve sosyal statüsü Hillside üyelerine ters düştüğü" gerekçesi ile geri çevirdi. Hillside yetkililerinin, açıkça ifade etmemelerine rağmen Kırmızıgül'ü "diğer üyelerin rahatsız olmamaları için" reddettikleri ifade ediliyor.

NASIL OLUR İNANAMAM
Hillside, diğer üyeleri rahatsız edecek ve peşinden medya ordusu sürükleyecek kişilerin üyeliklerine sıcak bakmıyor. Bu nedenle de Kırmızıgül'ü üyeliğe kabul etmediler. Bu duruma çok sinirlenen Mahsun Kırmızıgül ise, "Benim gibi birini nasıl oraya almazlar, anlamıyorum... Mahsun Kırmızıgül'ün Hillside'a gitmesi onlar için onur olmalı. Üstelik Üzeyir Garih benim arkadaşımdır. Lilly Hanım da ablamdır" derken, birçok Hillside üyesi yönetimin tavrından oldukça memnun olduklarını dile getirdiler.

Değer ÖZERGÜN


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır