kapat

01.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
'Torpilliler kazandı'
Miss Globe Güzellik Yarışması'nın üç finalisti: "Süha Özgermi hepimizi tek tek arayarak otele çaya çağırdı. Çay içenler yarışmayı kazandı" dedi

Miss Globe Güzellik Yarışması bu yıl da iddialarla lekelendi. Geçen yıl 'milli çapkınımız' Süha Özgermi'nin düzenlediği ve fiyaskoyla sonuçlanan yarışmayı bu yıl Show Room Mankenlik Ajansı sahibi Hakan Seçen düzenledi. 'Milli çapkın' da gönüllü destek verdi.

Yarışmaya katılan ve dereceye gireceklerinden emin olan üç finalist Füsun Eral, Evren Aykul ve Pınar Korkut kandırıldıklarını iddia ediyor. Güzellik yarışmasında torpillerin döndüğünü söyleyen güzeller, "Jüridekiler sevgililerini dereceye soktu. Süha Özgermi de bu yarışmada boş durmadı" dedi. İşte yarışmada torpilin döndüğünü iddia eden finalistlerin açıklamaları:

* Evren Aykul: Bana derece sözü verildi. Yarışmaya Hakan Seçen'in ısrarıyla girdim. Bu kadar suratsız kadınların arasında derece alacağım söylendi. Torpilli bir yarışma olduğu bir gerçek.

* Pınar Korkut: Katıldığıma çok pişmanım. Torpil olduğuna inanıyorum. Benim de kesin birinci olacağımı söylediler.

* Füsun Eral: Dereceye girenlerin jüride sevgilileri var. Süha Bey herkese telefon açıyor yarışmadan birkaç gün önce ben filanca oteldeyim gel çay içelim diyordu. Bana da açtı. Dereceye girmiş olanlar kesin gitmiştir. Boşuna mı çay içtiler.

Gülşen YÜKSEL


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır