kapat

30.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Superkupon
Sinemada III.Douglas devri
Michael Douglas'ın ilk evliliğinden olan oğlu Cameron Douglas da sinamaya atıldı. Hollywood'daki üçüncü Douglas olan Cameron "Pot Luck" isimli bir film çevirdi

Catherine Zeta Jones, Michael Douglas'ın eşi, Kirk Douglas'ın gelini olmanın getirdiği sorumluluk kadar üvey anne olacak olmanın psikolojik savaşını da yaşadığını itiraf ediyor. Michael Douglas'ın film yapımcısı olan eski eşi Diandra Douglas ile olan evliliğinden dünyaya gelen 21 yaşındaki Cameron Douglas'ın babasının yeni eşini benimseyip benimsemeyeceği de Zeta Jones'un kafasını bir hayli meşgul etmiş.

ARTIK İKİ OĞLU VAR
Özellikle çocuk sahibi olduktan sonra Cameron'u daha iyi anladığını söyleyen Zeta Jonses, artık çok iyi anlaştıklarını da belirtiyor. Michael Douglas ile aynı gün olan doğum gününde kocasına verdiği hediye de bu durumu gayet güzel özetliyor. Kocasının kendisine hediye ettiği 60 bin dolarlık elmas gerdanlığına karşılık güzel yıldızın hediyesi, Cameron ile yeni doğan bebekleri Dylan'ın resimlerinin yer aldığı bir çerçeve olmuş. Zeta Jones'un artık iki oğlu olduğunu kabul ettiğinin delili olan bu hediye Michael Douglas'ı oldukça duygulandırmış.

Oğlunun mutlu olmasının kendisi için dünyalara bedel olduğunu söyleyen ünlü aktörün oğlu ile ilişkileri de gayet sıcak. Gerçi Cameron bilhassa ilk gençlik yıllarında şöhretli bir aileden gelmiş olmanın sıkıntılarını çekmiş. Herkesin kendisine Michael Douglas'ın oğlu olduğu için sıcak davrandığını bunun da kendisini rahatsız ettiğini söyleyen Cameron, zaman zaman bu şöhretin faydalarını da görmüş.

Çocukluğundan beri break dansçı olarak müzikle uğraşan Cameron geçen bir yıldır DJ'lik yapıyor. Acemi bir DJ olarak en sıradan barlarda bile iş bulması zor olan Cameron'ın ilk yılında NewYork'un en popüler gece klüplerinde çalabilmesi soyadının kendisine sağladığı avantaj sayesinde gerçekleşmiş.

SORUNLU ÇOCUKLUK
Birçok gece klübünde DJ'lik yapan Cameron'ın son uğraşısı oyunculuk. "Oyunuculuğun genlerimde olup olmadığını bilmiyorum ama bana ilginç geliyor" diyen genç Douglas, "Pot Luck" adlı filmdeki rolü ile oyunculuğa adım attı. 16 yaşındayken annesi ile babasının boşanmalarına şahit olan Cameron 18'inci doğum gününde de ciddi bir trafik kazası geçirmiş. Alkollü ve ehliyetsiz olarak kırmızı ışıktan geçen Cameron, o an karşıdan gelen bir polis arabasına çarpmış.

NELER YAPACAK?
Kazadan ufak sıyrıklarla kurtulan Cameron, olay gecesi o kadar alkollüymüş ki polisler genç adamı ayıltmak için kafasını meydandaki fıskıyeye sokmuşlar. Alkollü araba kullanmaktan tam 4 ay hapiste yatan Cameron, bu olayın kendisine büyük bir ders olduğu düşüncesinde. Ancak Cameron'ın hayatındaki çalkantılar da bununla da sınırlı değil. Geçtiğimiz Ekim ayında kokain bulundurmak suçundan bir kez daha tutuklanan Cameron Douglas, bu olaydan NewYork hapishanesinde bir gece kalmakla kurtulmuş. Son olarak babası ile Catherine Zeta Jones'un 18 Kasım'daki muhteşem düğünlerinde DJ'lik yapan Cameron'un bundan sonra neler yapacağı merak konusu.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır