kapat

30.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yazarlar
Hayatı yatakta geçti

TECAVÜZDEN İNTİHARA
Kendi hayatını film yaptıran Sevda Demirel, başından bütün geçenleri kamera önünde de sergileyince, ünlü yıldızın hayatına dair 'karanlıkta kalmış' bir çok nokta da böylece aydınlanmış oldu. İki kez tecavüze uğrayan, iki kez kürtaj yaptıran ve bir kez de intihar eden Sevda Demirel, 'Tutku Suçları' adlı VCD film boyunca, gerçek hayatında da olduğu gibi bir yataktan çıkıp diğerine girdi.

USTALAR DA ROL ALDI
Yönetmenliğini Naci Çelik'in yaptığı 'Tutku Suçları'nda Sevda Demirel'e Gani Rüzgâr Şavata, Murat Soydan, Engin Koç, Fatma Belgen, Sabina Sunzio ve Levent Çakır eşlik etti. Yeşilçam'ın unutulmaz jönü Murat Soydan ile güzelliğiyle pek çok erkeğin başını döndüren Fatma Belgen de filmde 500 milyon karşılığında rol aldılar. Filmin bir başka oyuncusu ise Tecavüzcü Coşkun.

BİR 'FUHUŞ' HİKAYESİ
Filmde Asım Can Gündüz'le yaptığı programdan, fotomodellik ve şarkıcılığa uzanan hayat hikâyesini anlatan Demirel, yaşamının hiçbir ayrıntısını sansürlemedi. 500 dolar karşılığında fuhuş yaptığı gerekçesiyle tutuklanan Demirel, filmde, başından geçen fuhuş olayını da en ince ayrıntısına kadar kameraya aktardı. Demirel, VCD filmin satış rekorları kıracağını iddia etti.

Mehmet ÇALIŞKAN


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır