kapat

30.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yazarlar
Bebeğini dördüncü kattan attı
Nişanlısından olan bebeğini, ailesinden korkup yok etmek isteyen genç anne tutuklandı. Bebeğin durumu iyiye gidiyor

Kayseri'de nişanlısından olan bebeğini oturdukları apartmanın dördüncü katından havalandırma boşluğuna atan Nuray Erdem adlı genç kadın, gözaltına alındı. Kız bebek, mucize eseri olaydan küçük sıyrıklarla kurtuldu.

Mimarsinan Mahallesi Fuzuli Caddesi Üzümkardeşler Apartmanı'nda oturanlar dün sabah havalandırma boşluğunda bir bebeğin ağlama sesini duyunca polise ve itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri göbeği bile bağlanmamış bebeği Kayseri Doğumevi Hastanesi'ne kaldırdı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, apartmanda oturan 7 kadını sorguladı.

'BEN ATTIM'
Dördüncü katta oturan 21 yaşındaki Nuray Erdem, bebeği kendisinin attığını itiraf etti. Erdem, nişanlısı Mikail B. ile ilişkiye girdiğini ve bu ilişki sonucu hamile kaldığı belirterek, "Ailelerimizin haberi yoktu. Evlilikten önce bu durumun ortaya çıkmasından korktum. Sabahın erken saatlerinde, kendi başıma doğurduğum bebeğimi, bir havluya sararak, tuvaletin penceresinden havalandırma boşluğuna attım. Çok pişmanım" dedi. Erdem, "yeni doğan bebeğini öldürmeye tam teşebbüs" suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kayseri Doğumevi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Göçmen, 3 kilo ağırlığındaki bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu sadece başında ve vücudunun bazı yerlerinde hafif sıyrıklar bulunduğunu söyledi. Göçmen son 2 ayda 4 gayrimeşru bebeğin terk edildiğini açıkladı.

Recep BULUT


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır